Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

acasa proviata luna proviata aotv 01-de-ce-trebuie 02-efectele 03-ce-fac 04-ce-poti-face 05-adoptia castitatea 05-marsul 06-ai-nevoie 07-resurse

Un bebeluș născut la 24 de săptămâni a supraviețuit

Când Rodericka Moore era în a 24-a săptămână de sarcină cu cel de-al doilea copil, doctorii au fost forțați să ia o decizie drastică. Moore a dezvoltat preeclampsia și bebelușul ei a fost născut prematur în speranța de a o salva atât pe mamă, cât și pe copilaș. Amari a cântărit la naștere doar 425 de grame și doctorii i-au spus lui Moore că șansele ca fiul ei să reziste în următoarele 24 de ore erau mici. El încăpea într-o palmă.

Citeste mai departe

Marșul pentru viață 2019 - sâmbătă, 23 martie

Marșul pentru viață din 2018 a avut loc în 300 de localități din România și R. Moldova. Anul acesta, Marșul pentru Viață va avea loc în 23 martie 2019, sub tema „O lume pentru viață”. Alfa Omega TV nu este organizator al acestui marș, însă vă încurajăm să participați, alături de frați creștini din toată țara.

Citeste mai departe

Primele luni ale unui bebeluș...

Posibilitaţi infinite. Imagineaza-ţi o calatorie in spaţiu. Peste o suta de miliarde de galaxii iţi asteapta sosirea si nenumarate stele iţi lumineaza calea. Calatorind cu 161 de kilometri pe ora, ai avea nevoie de 14 saptamani pentru a ajunge pe Luna si de 50 de ani pentru a ajunge pe Marte.

Citeste mai departe

„Avortul îi afectează profund și pe bărbați.”

Aceasta este mărturia lui Christian despre trauma profundă pe care și bărbații o trăiesc atunci când refuză statutul de părinte și darul vieții pentru unul dintre copiii săi. Soția lui, Christine, a scris și ea o mărturie tulburătoare despre avort. Cei doi soți au făcut avort chiar după legalizarea acestuia în Franța, iar trauma pe care au trăit-o i-a bântuit timp de decenii, atât pe ei, cât și pe copiii lor.

Citeste mai departe

10 motive pentru care avortul este greșit

Populația actuală a României este de aproximativ 19 milioane de locuitori. Din 1958 până în 2014 (anul în care au fost făcute ultimele statistici) au fost înregistrate doar în spitalele de stat din țară 22.638.755 avorturi, la care se adaugă cele din clinicile particulare de azi sau cele ilegale din perioada comunistă.

Citeste mai departe

DOC SPECIAL: ADOPȚIA, șansa destinelor frânte blocate în sistem

Urmăriți documentarul "ADOPȚIA: Șansa destinelor frânte blocate în sistem". Ce șanse mai sunt astăzi pentru copiii aflați în sistemul de protecție și cum răspund creștinii în fața acestei provocări? Un documentar despre situația adopțiilor în România care prezintă cele mai frecvente cauze ale abandonului, oferind o perspectivă biblică asupra adopției. Parte din noua serie de reportaje-documentare speciale SPERANȚĂ PENTRU ROMÂNIA, produse de Alfa Omega TV.

Citeste mai departe

Steve Jobs: „Mă bucur că nu am sfârșit într-un avort”

În urma morții lui Steve Jobs din 2011, nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum ar fi arătat lumea acum, care ar fi fost progresele tehnologice în această societate dacă mama vizionarului fondator al companiei Apple, inventatorul iPod-ului, iTunes-ului, iPhone-ului și iPad-ului ar fi decis să facă un avort în loc de a-și da fiul spre adopție.

Citeste mai departe

Bărbaţii şi avortul

S-au făcut numeroase studii asupra efectelor avortului la femei, în timp ce bărbaţii au fost ignoraţi din punct de vedere legal, psihologic şi medical. Pentru bărbaţi, însă, problema avortului este un paradox care nu le dă pace. În aceste timpuri când bărbaţii îşi schimbă rolul şi ajung să fie din ce în ce mai implicaţi în creşterea copiilor, li se refuză în mod sistematic dreptul de a fi implicaţi în deciziile de viaţă şi de moarte care afectează pe copii lor nenăscuţi.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.