Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Trump refuză să aloce 1 miliard de dolari pentru avorturi sub umbrela luptei împotriva Covid-19

Politica pro-viață a administrației Trump a câștigat încă o victorie: Nancy Pelosi și-a retras amendamentul care prevedea alocarea a 1 miliard de dolari pentru avorturi sub umbrela luptei împotriva Covid-19.

După o zi în plină de negocieri, Casa Albă și Nancy Pelosi au ajuns la o versiune finală a proiectului de stimulare economică a americanilor afectați de noul coronavirus, care nu va include avortul. Versiunea curată a proiectului a primit aprobarea Camerei Reprezentanților și a devenit lege, după aprobarea Senatului.

Atunci când un reporter l-a întrebat pe Donald Trump la Casa Albă dacă susține amendamentul propus de Nancy Pelosi, acesta a declarat: „Nu este o modalitate bună pentru ei să obțină victorii pe care nu au reușit să le obțină în ultimii 25 de ani”.

Scopul acestui proiect de lege este să ajute persoanele ale căror vieți sau locuri de muncă au fost afectate de epidemie, oferind beneficii pentru lucrătorii inactivi, bonuri alimentare și stimulând asigurările pentru șomaj. De asemenea, proiectul permite creșterea capacității sistemului medical de a testa oamenii pentru Covid-19 și oferă statelor finanțare pentru asistență medicală.

Sursă: LifeNews

Etichete: avort, social avort

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.