VAD Alfa Omega TV la TV, vreau sa ajut

CANAL TV

Canalul Alfa Omega TV intra in casele celor care nu au pe nimeni sa le spuna Cuvantul lui Dumnezeu. Este prezent in casele celor care nu pot sa frecventeze o biserica. Contribuie la echiparea pentru slujire a credinciosilor. Spune si tu altora despre Alfa Omega TV. Incurajeaza-i sa ceara si ei introducerea canalului in reteaua lor ce TV cablu.

Fii misionar prin media impreuna cu noi, ajutorul tau conteaza!

CERE OPERATORULUI TV INTRODUCEREA IN PLATFORMA DIGITALA.
Suntem in multe retele in Romania in pachetele de canale de baza analogice, insa nu suntem nicaieri in extensia digitala, si milioane de oameni nu ne pot urmari. Solicita retelei de cablu la care esti abonat sa introduca Alfa Omega TV in pachetul de canale de baza si in extensia digitala, multe alte mii de alti oameni din orasul tau ar beneficia de Cuvantul lui Dumnezeu.

DE CE AS SPUNE SI ALTORA DESPRE ALFA OMEGA TV?

Prin televiziune crestina, Cuvantul lui Dumnezeu ajunge la romani din orice categorie sociala si de orice orientare religioasa. Avand Alfa Omega TV pe televizorul, direct in casa lui, oricine poate intra in contact cu programe crestine, uneori chiar din intamplare. Astfel au fost transformate vietile multor romani care nu obisnuiau sa mearga la biserica, romani care nu l-au cunoscut pe Dumnezeu.

Prin Alfa Omega TV in casa lor:

  • Familia ta si cei dragi tie, prietenii si vecinii tai, care nu il cunosc pe Dumnezeu, au o mai mare posibilitate sa intre in contact cu Cuvantul Sau si sa fie transformati.
  • Fratii si surorile din biserica ta au acces la programe si resurse crestine care ii vor ajuta sa creasca spiritual si sa invete si mai multe din Cuvantul lui Dumnezeu.

SPUNE SI ALTORA despre Alfa Omega TV – cunosti persoane care nu receptioneaza canalul? Te bucuri de Alfa Omega TV? Ajuta-i si pe altii sa aiba Cuvantul lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV in casele lor. Informeaza-i si incurajeaza-i sa ceara operatorilor lor de cablu introducerea canalului in lista lor de canale. Acum au sansa sa aiba Cuvantul lui Dumnezeu in casele lor prin televiziune.

IMPLICA-TE SI PROMOVEAZA Alfa Omega TV – Fii alaturi de noi si ajuta-ne sa ducem Alfa Omega TV in fiecare casa. Promoveaza-ne pe Facebook, embeduie video-ul la tine pe site si blog, da mai departe pliantele, motiveaza-i pe cei dragi sa ceara si ei Alfa Omega TV.

ROAGA-TE impreuna cu noi ca Alfa Omega TV sa fie introdus in RCS-RDS, UPC, si celalalte retele de cablu TV,
pentru ca milioane de romani sa aiba acces la Cuvantul lui Dumnezeu prin televiziune.


Materiale de promovare

Descarca spotul video de prezentare a canalului (2min), arata-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube

Descarca aici fluturasul de introducere canal, printeaza-l si imparte-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pentru ca si ei sa dea vestea mai departe.

Descarca fluturas

Descarca aici afisul A4 campaniei de introducere, printeaza-l si lipeste-l in biserica ta. Afisul explica de ce e important ca acest canal sa fie disponibil in fiecare casa.

Descarca afis

Descarca aici un model de cerere pentru introducerea canalului Alfa Omega TV, completeaza si semneaza cererea, si du-o la sediul firmei de cablu TV la care esti abonat.

Descarca cerere

Descarca  imaginile alaturate si pune-le pe Facebook pe site-ul tau, promovand linkul http://alfaomega.tv/receptie pentru informatii suplimentare.

Descarca

Descarca brosura de prezentare a lucrarii Alfa Omega, ea prezinta activitatea globala a lucrarii de media, proiectul principal fiind canalul Alfa Omega TV. Ideala pentru cei ce nu cunosc prea multe despre noi.

Descarca brosura

Descarca spotul de prezentare al lucrarii Alfa Omega (4min) si afla mai multe despre lucrarea Alfa Omega si toate proiectele noastre, printre care si canalul TV. Pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube


VIDEO: De ce ar trebui sa fii parte?

.
Etichete: receptie
124874 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.