Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un bărbat a decis să dea înapoi un artefact furat

Din cauza acestei pandemii, oamenii au mult timp să reflecteze asupra vieții lor și asupra acțiunilor lor. Cel mai bun exemplu este decizia unui bărbat israelian care recent a decis să înapoieze autorităților un artefact pe care l-a furat în urmă 15 ani. Acest bărbat care rămâne anonim a furat o balistă din Orașul lui David. Potrivit experților, acest artefact are 2.000 de ani și a fost folosit la catapulte în timpul distrugerii Ierusalimului de către romani în anul 70d.Hr. Bărbatul a decis să dea artefactul înapoi când a izbucnit epidemia de coronavirus deoarece el a crezut că, citez „se apropie sfârșitul lumii” și a venit timpul să își îndrepte greșelile.

Citeste mai departe

China iese din criza cauzată de coronavirus

Din Wuhan, de unde a pornit epidemia, vin niște știri fantastice. Pentru prima dată, autoritățile nu au anunțat noi cazuri de infectări de la începutul epidemiei, din luna decembrie. Rebecca Franks (Rebeca Frencs) este o americancă ce trăiește în Wuhan. A fost întrebată ce reacție a avut când a auzit această știre, cum a ajutat-o credința să treacă prin criză și ne sfătuiește cum putem trece prin această perioadă grea care ne așteaptă.

Citeste mai departe

Milioane de oameni riscă să moară în Iran, autoritățile nu vor să ia măsuri

Iranul continuă să fie focarul coronavirusului în Orientul Mijlociu. Liderii țării au recunoscut că ar putea să moară milioane de iranieni de această boală. Guvernul Statelor Unite a criticat Iranul deoarece nu dorește să ia măsuri pentru a opri răspândirea virusului. Dr. Mike Ansari este director la Mohabat TV, unul dintre cele mai mari canale de televizune creștine care vestește Evanghelia în țara islamică. Potrivit lui Ansari, creștinii din Iran sunt lumină în întuneric.

Citeste mai departe

O nouă trezire spirituală zguduie lumea

A trecut multă vreme de la acele vremuri timpurii în care legende din lumea misionarilor ca William Carey, Hudson Taylor și David Livingstone au slujit timp de mai multe decenii pentru a vedea roadele muncii lor. În prezent, misionarii răspund la acea chemare. Această nouă generație de misionari vin din părți îndepărtate ca Mongolia, din deșertul Orientului Mijlociu și din sud-estul Asiei.

Citeste mai departe

17 martie, ziua Sfântului Patrick: cine a fost și ce a făcut?

Cei mai mulți oameni știu că ziua Sfântului Patrick este pe 17 martie. Nu mulți știu însă că Patrick, sfântul protector al Irlandei, a fost unul din cei mai influenți creștini din era primilor creștini. Documentarul CBN prezintă povestea acestui om care și-a pus viața în joc pentru Evanghelie. Nu datorită mie, ci datorită lui Dumnezeu, cel care trăiește în mine și care a rezistat tuturor, ca eu să pot veni în ținuturile Irlandei pentru a predica Evanghelia. Prejudecățile noastre despre Sfântul Patrick sunt nefondate. RĂPIT DE ACASĂ Irlanda a fost un loc al barbarilor de la capătul lumii. Du-te, băiete ! Aceasta e sclavie pe viață. Patrick, vei merge în patria ta. CONDUS DE DUMNEZEU O EVADARE MIRACULOASĂ Patrick ! Patrick ! Ești viu, ești viu ! DOAR PENTRU A FI CHEMAT ÎNAPOI Auzirea chemării de a merge înapoi în Irlanda l-a îngrozit. Această chemare cerea multe de la acest om. Nu trebuie să faci asta, Patrick. Este voia lui Dumnezeu. Duceți-vă în toată lumea și predicați Evanghelia. Cine dintre voi va aprinde cărbunii ? De ce s-ar pune acest om în pericol mergând la dușmanii care nu-L cunosc pe Dumnezeu ? Oamenii credeau că această misiune era una nebunească și că eforturile sale de a creștina Irlanda erau sortite eșecului. Spuneți-ne secretul lui Patrick. Lucrurile din trecut ne pot bântui. URMĂRIȚI SCHIMBAREA LUI DIN OM ÎN SFÂNT Luați-l. SCLAV Trebuie să plecăm. PREOT Nu am terminat. REBEL Nu ! I Am Patrick va ajunge pe marile ecrane în cadrul a două evenimente Fathom. E numai bine, de ziua Sfântul Patrick, pe 17 și 18 martie, Biletele sunt la vânzare. Pentru a vedea călătoria unui om de la sclavie la sfințenie, accesați iampatrick.com ! Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Citeste mai departe

Chemare la întoarcere

Vremurile inchiziției spaniole au fost foarte grele deoarece antisemitismul a dominat Biserica. Acum, descendenții evreilor care au fost torturați pentru a se converti la creștinism se întorc, încetul cu încetul, în Israel.

Citeste mai departe

Asia Bibi, femeia închisă pe nedrept și eliberată după 9 ani, vorbește în public pentru prima dată

Asia Bibi, femeia creștină din Pakistan care a petrecut nouă ani în închisoare acuzată de blasfemie, și-a făcut prima apariție în public de la eliberarea ei anul trecut. Bibi a vorbit cu reporterii din Paris și s-a întâlnit cu președintele Emmanuel Macron. Guvernul lui Macron i-a oferit lui Bibi azil religios în Franța. Ea și familia ei au trăit în Canada de la plecarea din Pakistan, în mai 2019. Bibi spune că s-a rugat și a citit Biblia în mod regulat în închisoare. Mai are Psalmul 91 și versetul care spune că Domnul este ”locul meu de scăpare”.

Citeste mai departe

Biserica Nașterii Domnului din Betleem a fost închisă

Biserica Nașterii Domnului din Betleem este închisă pentru turiști din cauza temerilor legate de răspândirea coronavirusului. Autoritățile Palestiniene au dat ordin pentru închiderea bisericii și au interzis cazarea turiștilor străini în hoteluri după ce s-au descoperit patru cazuri suspecte de infectare cu coronavirus în orașul biblic. Biserica și alte situri locale, atât creștine cât și musulmane, vor fi închise în următoarele două săptămâni. Și Arabia Saudită a interzis pelerinilor musulmani să viziteze locașurile sfînte din Mecca și Medina.

Citeste mai departe

Reflexul binecuvântat: impactul Asiei și al Africii asupra unei civilizații pierdute

Bisericile au fost transformate în baruri unde se țin petreceri pentru burlaci, unde s-au amenajat patinoare și o școală pentru artiști de circ. Europa a decăzut, unii spun că a respins creștinismul și își acceptă rădăcinile păgâne. Cum se poate schimba acest continent aflat în întuneric? Dale Hurd vine cu detalii șocante din Londra.

Citeste mai departe

Cursa pentru un vaccin

Laboratoarele medicale de cercetare din întreaga lume se străduiesc să găsească un vaccin împotriva coronaviruslui. Un laborator din Israel a afirmat că are un avans de patru ani.

Citeste mai departe

Creștini în pericol

Zilnic, 260 milioane de creștini sunt presecutați pentru credința lor. Doar anul trecut, au murit 3000 de creștini. Gary Lane ne va duce în câteva dintre zonele cele mai periculoase de pe pământ, pentru adepții lui Hristos.

Citeste mai departe

Coronavirusul continuă să se răspândească

În doar câteva săptămâni, coronavirusul s-a răspândit pe toate continentele, mai puțin în Antarctica. Cel mai mare număr de cazuri se află în națiunile asiatice, mai ales în China, focarul epidemiei. Acum epidemia se răspândește și în Orientul Mijlociu și în Europa. În Iran și Italia s-au înregistrat cele mai multe îmbolnăviri din cele două regiuni. Au apărut cazuri noi și în alte părți ale Europei, în Australia, în America de Nord, dar în general, persoanele afectate sunt puține. În Africa, în America de Sud și în alte țări numărul celor infectați sunt sub 10. În Italia, 12 comune sunt în carantină. Arabia Saudită a suspendat pelerinajul anual la care au participat milioane de musulmani peleniri care au mers la Mecca și Medina. Un funcționar de la Organizația Mondială a Sănătății a apreciat decizia Arabiei Saudite și a spus că lumea depune eforturi pentru a nu se lăsa depășită de situație.

Citeste mai departe

Combaterea coronavirusului

Epidemia globală de coronavirus se simte și aici, în Israel. Autoritățile fac tot ce pot pentru a preveni decesele. Israelul a anulat toate zborurile spre și din China și cere tuturor israelienilor care au fost recent în Asia de est să stea acasă în carantină sau în centre speciale de izolare.

Citeste mai departe

Speranță pentru Egipt

Fostul președinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a decedat săptămâna trecută. Mubarak a condus Egiptul cu o mână de fier timp de 30 de ani. În perioada aceasta de teroare, creștinii au suferit, au fost persecutați și sancționați. În urma Revoluției din 2011, el a fost înlăturat de la putere. Acest fapt a dus la alegerile câștigate de Mohamed Morsi, liderul din Egipt al Frăției Musulmane. Morsi a numit alți islamiști conservatori în poziții înalte din guvern și radicaliștii islamici au început persecutarea Bisericii. În 2013, Forțele Armate Egiptene conduse de generalul Abdel Fattah el-Sisi l-a înlăturat pe Morsi de la putere. Mai târziu, el-Sisi a fost ales președinte și conduce Egiptul și în ziua de azi. Pastorul și autorul de origine egipteană, Michael Youssef, vorbește despre atitudinea lui el-Sisi față de Biserica din Egipt.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.