Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Cortul Speranței, un refugiu pentru imigranții din Venezuela

Conform statisticilor privind migrația în Columbia, o medie de 40.000 de cetățeni din Venezuela ajung zilnic în Columbia. Din acești 40.000, sursele guvernamentale spun că 3.000 nu se mai întorc în Venezuela, și aproape 1.000 continuă să străbată Columbia. Unii dintre ei se stabilesc aici, iar alții merg către alte state din America de Sud, precum Ecuador sau Peru. 

Citeste mai departe

BIRMANIA: Refugiații creștini ajută victimele musonului

În Birmania (Myanmar), ploile provocate de muson au dus la alunecări de teren, omorând cel puțin 51 de persoane, și se pare că zeci de oameni au fost dați dispăruți. Probabil că este cel mai mortal dezastru natural care a lovit sud-estul țării în ultimele decenii, conform World Magazine.

Christian Freedom International (CFI) raportează că, de-a lungul graniței cu Thailanda, studenții refugiați la școala fundației Christian Freedom International au trecut grabnic la acțiune. Un sat din districtul Karen – o zonă pe care mulți creștini au părăsit-o din cauza armatei brutale din Birmania – a cerut ajutor.

Citeste mai departe

UE și ONU aduc un omagiu victimelor atacurilor suferite din motive religioase

Ziua de 22 august este Ziua Internațională dedicată comemorării victimelor actelor de violență suferite din cauza religiei sau a credinței. Mai mult de 4.000 de creștini au fost asasinați în 2018 din pricina credinței lor.

În luna mai, Adunarea Generală a Uniunii Europene a aprobat prin consens rezoluția de a desemna data de 22 august drept Zi Internațională pentru comemorarea victimelor actelor de violență suferite din cauza religiei sau a convingerilor.

Citeste mai departe

Trebuie să rămânem credincioși adevărului din Biblie

Câteva postări pe rețelele de socializare au cauzat controverse în Biserică. Josh Harris, care a scris cartea de success "I Kissed Dating Goodbye", a recunoscut că și-a părăsit credința. Marty Sampson, un lider de închinare de la Hillsong spune că se străduieștesă își păstreze credința.

George Thomas: Recent, am stat de vorbă cu John Cooper, solistul grupului Skillet, despre ce crede el că ar fi problema declanșatoare al acestui fenomen.

John, de ce ai simțit nevoia de a scrie acea postare?

Citeste mai departe

ISRAEL: Întoarcerea evreilor în Țara Sfântă

Vă prezentăm în continuare ultimele noutăți din Israel. Vă spunem ce se întâmplă în Israel și în Orientul Mijlociu. În această săptămână în jur de 250 de imigranți din America de Nord au ales să se stabilească în Israel. Imigranții au venit din 22 de state și două provincii canadiene.

Citeste mai departe

SUA își exprimă îngrijorarea pentru soarta creștinilor din Orientul Mijlociu

Cea mai numeroasă delegație bipartizană a Camerei Reprezentanților din SUA a vizitat Israelul în această săptămână pentru a-și exprima susținerea față de statul evreiesc. Reprezentanții Congresului s-au întâlnit cu lideri israelieni și palestinieni. Ei și-au exprimat și îngrijorarea pentru soarta creștinilor din Orientul Mijlociu.

Citeste mai departe

NIGERIA: Refugiații creștini din Nigeria continuă să spere

Milioane de creștini din Nigeria au fost nevoiți să își părăsească casele lor de gruparea teroristă Boko Haram sprijinită de SIIL. Însă ei nu sunt dispuși să renunțe la credința lor și nici la planurile lor pentru viitor.

Colaboratorul CBN Chuck Holton a vizitat o tabără de refugiați lângă Abuja pentru a întâlni creștini care nu au renunțat la speranță și rugăciune în ciuda situației lor disperate.

Citeste mai departe

ȚARA GALILOR: Andrew Palau binecuvântează oamenii din Țara Galilor

Biserici dintr-o altă zonă a Regatului Unit așteaptă ca oamenii să meargă la ei. Creștinii din orașul Swansea din Țara Galilor au decis să vestească Evanghelia în comunitatea lor. Prietenii lor din partea cealaltă a Atlanticului le-au dat o mână de ajutor. Andrew Palau, fiul evanghelistului argentinian Luis Palau a predicat la serviciile de seară în cadrul săptămânii de evanghelizare intitulată "Să strălucești, Swansea!". El a spus organizației Global News Alliance familia Palau le datorează mult misionarilor din Țara Galilor. 

Citeste mai departe

REGATUL UNIT: Bisericile din Regatul Unit caută metode noi de evanghelizare

În Regatul Unit, un tobogan de carnaval plasat într-o biserică a stârnit reacții diferite. Este vorba de Caredrala din Norwich din estul Angliei. Biserica a promovat un tobogan în spirală de 16 metri pentru a scoate în evidență tavanul catedralei. Potrivit preotului Andy Brian acest tobogan oferă vizitatorilor posibilitatea unică de a vedea biserica din aer, să stea în Cuvântul lui Dumnezeu și să participe la un marș al mântuirii.

Citeste mai departe

ISRAEL: Biserica apostolilor

Potrivit unor arheologi israelieni, s-a găsit orașul natal al celor doi ucenici ai lui Isus, Petru și Andrei, în satul de pescari Betsaida. Arheologul dr. Mordechai Aviam de la Institutul Kinneret conduce săpăturile de pe malul nordic al Mării Galileei de ani de zile. Echipa sa a descoperit rămășițele a ceea ce ei consideră a fi biserica apostolilor.

Citeste mai departe

IRAN: Creștinii din Iran cer libertate

Răspândirea creștinismului în Iran a dus la o persecuție intensă. Liderii din SUA au cerut regimului islamic să elibereze o femeie care se află în închisoare deoarece este creștină. Tribunalul Revoluționar din Iran a trimis-o pe Mahrokh Kanbari, de 65 de ani, la închisoare deoarece citez: ”A acționat împotriva siguranței naționale.”

Citeste mai departe

NOU: Un film despre evanghelistul Luis Palau

S-a spus despre el că este Billy Graham al Americii Latine. Un film care prezintă viața și moștenirea evanghelistului Luis Palau este disponibil pe iTunes și Amazon. Filmul va fi disponibil și pe DVD-uri din 10 septembrie. Filmul este intitulat ”Palau.” Jenna Browder s-a dus în culise să stea de vorbă cu actorul care joacă în rolul lui Luis.

Citeste mai departe

Interviu cu Torben Søndergaard despre mișcarea ”Ultima Reformă”

Războaie, persecuție și atacuri armate! Mulți cred că ne îndreptăm spre vremurile de pe urmă, dacă nu suntem deja acolo. O persoană a chemat Biserica la trezire și să devină lumină în întuneric. El îndeamnă credincioșii să vindece bolnavii, să vestească Evanghelia, să scoată draci și să umble cu Duhul Sfânt. Recent, am stat de vorbă cu evanghelistul Torben Søndergaard din Danemarca despre o nouă reformă a Bisericii prin semne și minuni.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.