Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un muzician rrom devine faimos și Îi aduce glorie Domnului

Fiind membru al comunității rrome din Ungaria, Ödon Rácz știe ce e discriminarea și a avut parte de obstacole. Dar abilitățile muzicale extraordinare l-au luat de pe cea mai de jos treaptă din societatea ungară și l-au dus pe culmile muzicii clasice europene, devenind contrabasistul principal al orchestrei filarmonice din Viena.

Citeste mai departe

Antisemitismul continuă să creeze probleme

Antisemitismul este în creștere în întreaga lume. Comunitățile evreiești se confruntă cu tot mai multă ură sub forma unor acte de vandalism, negarea Holocaustului, atacuri violente, ură și stereotipuri supărătoare. Senatorul din Nevada, Jacky Rosen a vorbit în fața Comisiei Ameicane pentru Libertatea Religioasă.

Citeste mai departe

Creștinii din întreaga lume sunt chemați să se roage pentru Australia

În Australia, 120 de incendii de vegetație au mistuit peste 8 milioane de hectare de teren. Autoritățile au arestat 24 de oameni acuzaţi că ar fi provocat intenţionat acele incendii de vegetaţie. Alții consideră că temperaturile mai ridicate și seceta au fost cauza incendiilor. Între timp, creștinii cheamă oamenii la rugăciune. Charlene Aaron vine cu detalii.

Citeste mai departe

Consecințele uciderii liderului militar al Iranului de către SUA

Vești despre un posibil război între Iran și Statele Unite au umplut emisiunile de știri săptămânile trecute în urma unui conflict între cele două țări, care a dus la uciderea liderului militar al Iranului după un atac cu dronă. Generalul Qasem Soleimania fost în mare parte responsabil pentru creșterea influenței Iranului în Orientul Mijlociu. El a format, a fondat și a susținut grupuri teroriste în multe națiuni, armate de tip proxy care au efectuat atacuri ordonate de Iran. În timpul războiului din Irak, grupurile sale teroriste au plasat bombe pe marginea drumurilor care au ucis sute de soldați americani. Media occidentală liberală și unii politicieni ignoră trecutul de terorist al lui Solemani și consideră că uciderea sa a fost o o faptă exagerată și o tragedie pentru poporul iranian. Saghar Erica Kasraie este o activistă iraniană din America. Ea a crescut în republica islamică și a clarificat situația pe Facebook.

Citeste mai departe

Interviu cu dr. John Chesnut, președintele și directorul executiv al Wycliffe Bible Translators

Lideri creștini, de la predicatori la artiști, de la muzicieni la politicieni, au declarat anul 2020 anul Bibliei. Aceasta este o campanie de promovare a celebrării globale a Cuvântului lui Dumnezeu. Recent, Wendy Griffith a stat de vorbă cu noul președinte de la Wycliffe Translators care a vorbit despre modul în care tehnologia contribuie la o răspândire mai ușoară și mai rapidă a Cuvântului lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Persecuție în Chiapas, Mexic

Cinci familii au fost date afară din casele lor, devenind refugiați interni, deoarece credința pe care o mărturisesc nu este cea tradițională. În 19 octombrie 2019, 33 de creștini evanghelici au fost obligați să plece din cartierul Napite’ din San Cristobal de las Casas. Maria, fiica pastorului Octavio, dirijează logistica în ceea ce privește susținerea fraților și surorilor care au devenit refugiați.

Citeste mai departe

Ajutor pentru familiile australiene lovite de incendii

După cum majoritatea știm, Australia e răvășită de incendiile din ultimele luni. Oamenii sunt disperați. Unii au rămas fără case, fără mașini, alții și-au pierdut viețile sau pe cei dragi ai lor. Vegetația, fauna și oamenii sunt în pericol. E nevoie de mult ajutor. De aceea, printre alte organizații și instituții, organizația creștină „Samaritans Purse Australia” s-a mobilizat să ofere o mână de ajutor celor afectați.

Citeste mai departe

Evanghelizare masivă în Cambodgia

70.000 de oameni și-au pus credința în Isus Hristos în Cambodgia, în această lună. Evanghelistul Franklin Graham a predicat în cadrul unui festival de două seri în capitala Phnom Penh. El nădăjduiește că a reușit să aprindă flacăra unei mișcări de evanghelizare în țara care cândva a persecutat creștinii și pe alți oameni credincioși.

Citeste mai departe

Reinhard Bonnke, comemorarea vieții unui evanghelist

Evanghelistului Reinhard Bonnke i s-a mai spus și Billy Graham al Africii. La vârsta de 79 de ani, el s-a alăturat Mântuitorului despre care a vorbit oamenilor o viață întreagă. Timp de șase decenii, predicatorul de etnie germană a călătorit prin Africa și a vestit dragostea lui Isus Hristos. George Thomas ne va vorbi despre viața și despre moștenirea sa.

Citeste mai departe

Guatemala - un aliat de nădejde al Israelului

Noul președinte al Guatemalei a declarat că țara sa va fi mereu un prieten de nădejde al Israelului. Alejandro Giammattei a făcut această declarație în timp ce a vizitat statul evreiesc în cadrul primei sale deplasări în străinătate. Potrivit liderului, Guatemala va fi un aliat de nădejde al Israelului și va lua atitudine împotriva celor care îl vor ataca. Guatemala a fost a doua țară după Statele Unite care și-a mutat ambasada la Ierusalim anul trecut. Guatemala este prima națiune care a a votat în favoarea reinstaurării statului evreu la ONU, în 1947.

Citeste mai departe

Un afacerist cheltuie sute de mii de dolari cumpărând artefacte naziste. De ce?

Un om de afaceri creștin din Liban care a cheltuit sute de mii de dolari cumpărând artefacte naziste, a fost dinstins la Ierusalim, la casa președintelui. Abdullah Chatila a cumpărat obiectele nu pentru că l-ar fi admirat pe Hitler, ci pentru a nu ajunge în mâinile celor care îl admiră pe liderul nazist. El și-a cheltuit banii la o licitație în Germania. Apoi, a donat artefactele naziste unei organizații evreiești. Chatila a spus președintelui Israelului că a trebuit să ia atitudine împotriva antisemitismului.

Citeste mai departe

În căutarea adevărului

Ramin a crescut într-o familie musulmană devotată în Republica Islamică Iran. El s-a preocupat mereu cum să îl mulțumească pe Allah. În urma unor intervenții aspre, el a început să se îndoiască de credința sa, iar acest eveniment i-a pregătit inima pentru un mesaj neașteptat al Evangheliei.

Citeste mai departe

Atac împotriva creștinilor în Burkina Faso

Zece oameni înarmați au pătruns într-o biserică protestantă unde au ucis cel puțin 14 oameni care au participat la o închinare duminică, în Burkina Faso din Africa de vest. Două treimi din populația Burkinei Faso este musulmană și o treime este creștină, însă cele două religii au conviețuit în mod pașnic timp de mai mulți ani. Situația s-a schimbat în 2015, odată cu apariția extremismului islamic care a distrus pacea și care a dus la atacuri frecvente împotriva creștinilor.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.