Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 714 - 25 martie 2018

Din sumarul editiei: O crestina refugiata risca sa fie trimisa inapoi in Iran de autoritatile suedeze; Joy Behar s-a scuzat in public pentru ridiculizarea credintei lui Mike Pence; Presedintele Trump l-a numit pe Mike Pompeo in functia de secretar de stat dupa ce l-a concediat pe Rex Tillerson; Doi nord-coreeni care au fugit din tara ne povestesc suferintele prin care trec crestinii nord-coreeni; Fost musulman radical s-a convertit la crestinism; Comunitatea copta din Egipt isi comemoreaza martirii; Maica Maggie; Lumina in intuneric in Thailanda; Campania de 40 de zile de pocainta post si rugaciune pentru Romania din februarie-aprilie 2018; Wycliffe traduce Biblia in limbajul semnelor pentru surdo-muti

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 713 - 18 martie 2018

Din sumarul editiei: O fosta agenta CIA vorbeste despre modul in care Dumnezeu a ajutat-o in timpul misiunilor; Persecutia femeilor din intreaga lume; Benjamin Netanyahu: Relatia dintre Israel si SUA e mai stabila ca oricand; Interviu cu David Parsons despre mutarea ambasadei SUA la Ierusalim; Mii de crestini trimit cartonase cu rugaciuni la Casa Alba; Petitie pentru a-l cinsti pe Billy Graham cu o zi nationala de sarbatoare; Emanuel si Dana Ardelean - o familie implicata in lupta pro-viata; Provocarile lucrarii de misiune in Romania;

Citeste mai departe

Maica Maggie

O femeie din Occident care si-a dedicat viata slujind saracilor a fost premiata in aceasta saptamana. Maggie Gobran cunoscuta ca Maica Maggie, ii slujeste pe copiii uitati din mahalalele orasului Cairo din Egipt.

Citeste mai departe

Joy Behar s-a scuzat in public pentru ridiculizarea credintei lui Mike Pence

Joy Behar, prezentatoarea emisiunii „The View” si-a cerut scuze in public pentru ca l-a luat in deradere pe vice-presedintele Mike Pence din cauza credintei sale. Luna trecuta, Behar a spus ca daca Pence Il aude pe Isus atunci este bolnav mintal. Aceasta declaratie a provocat protestele multora. Luni, Pens a declarat Stirilor Fox ca Behar l-a sunat sa isi ceara scuze, insa el i-a cerut sa isi ceara scuze in public.

Citeste mai departe

UE și ONU nu recunosc voturile din Crimeea în cadrul alegerilor din Rusia

Conform raportului OSCE prezentat marţi la Bruxelles, alegerile din Rusia au avut loc într-o atmosferă de „control politic şi juridic excesiv", care a inclus şi suprimarea opoziţiei. Documentul mai arată că observatorii internaţionali au înregistrat încălcări ale libertăţii de întrunire şi de exprimare în timpul campaniei electorale, ceea ce a generat lipsa unei concurenţe reale.  De asemenea, raportul a constatat favorizarea în mass-media a președintelui Putin.

Citeste mai departe

Persecutia femeilor din intreaga lume

Oamenii din intreaga lume au celebrat realizarile femeilor de Ziua Internationala a Femeii. O organizatie a indemnat americanii sa isi aduca aminte de femeile uitate care sunt persecutate in intreaga lume. Emily Jones a vorbit cu David Curry de la Open Doors SUA despre acest adevar neplacut.

Citeste mai departe

O fosta agenta CIA vorbeste despre modul in care Dumnezeu a ajutat-o in timpul misiunilor

O fosta agenta CIA s-a infiltrat in organizatia Statului Islamic si a condus o misiune de evacuare uimitoare. A scris despre viata ei sub acoperire in cartea ei intitulata „Breaking Cover”. Corespondentul pentru securitatea nationala de la CBN, Erik Rosales a discutat cu ea despre modul in care credinta ei a ajutat-o sa devina un agent bun.

Citeste mai departe

Petitie pentru a-l cinsti pe Billy Graham

In incheierea acestei editii, un localnic din Carolina de Nord a scris o petitie prin care cere o zi nationala de sarbatoare pentru a-l cinsti pe reverendul Billy Grham. Pana acum, petitia a fost semnata de 80.000 de persoane pe change.org si va fi trimisa presedintelui si Congresului.

Citeste mai departe

Mii de crestini trimit cartonase cu rugaciuni la Casa Alba

Dupa ce a fost ales presedinte, Trump a declarat stirilor CBN ca are nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Un membru al congresului i-a incurajat pe oamenii din regiunea sa sa isi noteze rugaciunile pentru presedinte si sa i le trimita. Trebuia sa fie un gest pozitiv, insa media l-a prezentat intr-o lumina negativa. Abigail Robertson are detalii.

Citeste mai departe

Interviu cu David Parsons

Administratia Trumpa declarat ca va muta ambasada Statelor Unite din Tel Aviv la Ierusalim in luna mai pentru ca mutarea sa coincida cu celebrarea a 70 de ani a statului Israel. Acestea sunt vesti bune pentru barbatul pe care urmati sa il intalniti. David Parsons de la ICEJ a muncit timp de 20 de ani in acest scop. Mai devreme, colegul meu Gary Lane a vorbit cu el despre aceasta tema.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live