Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cultura mortii in Belgia

Cand Belgia a legalizat eutanasia, criticii au spus ca tara a pasit pe un drum periculos. Acum, se pare ca tara europeana a ajuns intr-o situatie insolubila. Asa cum ne va spune Dale Hurd din Bruxelles, etica medicala a fost preluata de cultura mortii.

Citeste mai departe

Credinta si pace in Rwanda

Acum 25 de ani in Rwanda au murit 800.000 de oameni in urma unui genocid care a durat 100 de zile. Acel eveniment groaznic a determinat o femeie din Colorado sa paraseasca confortul propriului camin si sa contribuie la vindecarea tarii. Corespondentul nostru Stephanie Riggs a mers in Rwanda ca ne arate cum acel sacrificiu aduce vieti la Hristos.

Citeste mai departe

Destituirea presedintelui Omar al-Bashir

Incepem stirile cu Africa unde armata din Sudan l-a inlaturat pe presedintele Omar al-Bashir, si a decis sa conduca tara timp de doi ani. Aceasta schimbare a avut loc dupa patru luni de proteste impotriva domniei lui al-Bashir. Ministrul Apararii al Sudanului a facut un anunt la televiziune. El a spus ca peste doi ani vor avea loc alegeri libere. El a declarat ca a fost istituita starea de urgenta pentru urmatoarele trei luni. Armata a suspendat constitutia Sudanului si a inchis granitele si spatiul aerian. Aceasta stire este importanta pentru crestini si pentru celelalte minoritati din tara, mai ales pentru cei care locuiesc in Muntii Nuba care au fost adesea tinta atacurilor si au fost macelariti in timpul regimul al-Bashir timp de decenii. Gary Lane vine cu detalii.

Citeste mai departe

Partidul lui Erdogan, învins la Instanbul

Candidatul Partidului Republican al Poporului (CHP, opoziţie), Ekrem Imamoglu, a fost declarat învingător în alegerile municipale de la 31 martie la Istanbul, potrivit agenţiei oficiale turce de presă Anadolu, care citează un deputat din opoziție, relatează Reuters.

Citeste mai departe

Un centru de recuperare pentru copiii abuzati

Acum 10 ani, un tanar pe nume Jeremy a urmat chemarea lui Dumnezeu si a fondat o lucrare pentru a salva copiii de sclavia sexuala. In prezent, „Thrive” este cel mai bun centru de recuperare pentru copiii salvati de la sclavia sexuala din Thailanda. Urmariti reportajul!

Citeste mai departe

Criza medicala in Venezuela

Prabusirea sistemului medical din Venezuela a dus la aparitia unor boli care ar fi putut fi prevenite, cum ar fi pojarul sau difteria. Un raport realizat de Human Rights Watch si Johns Hopkins a chestionat mai multi refugiati din Columbia si Brazilia, printre care si cadre medicale. Se estimeaza ca deja au avut loc 9.300 de cazuri de pojar in Venezuela, din iunie 2017 in timp ce intre 2008 si 2015 s-a raportat un singur caz. S-au gasit 2.500 de cazuri de difterie, din iulie 2016. Omul tare al Venezuelei, Nicolas Maduro a oprit intrarea unor ajutoare umanitare si medicale. Raportul face apel la ONU sa intervina, pentru ca ajutoarele sa poata intra in tara.

Citeste mai departe

Mike Pompeo, un om al credintei

Secretarul de stat al Satelor Unite, Mike Pompeo, se confrunta cu multe probleme complexe si vitale americane. Insa, credinta sa crestina ramane constanta. David Brody de la CBN ni-l va prezenta mai indeaproape pe reprezentantul presedintelui in lume.

Citeste mai departe

Trump si evanghelicii din America discuta despre pacea din Orientul Mijlociu

Instaurarea pacii in Orientul Mijlociu este dorinta fiecarui presedinte, inclusiv al presedintelui Donald Trump, insa el abordeaza in mod diferit problema fata de predecesorii sai. El i-a rugat pe crestini sa ajute. Ei sunt o parte importanta a societatii americane. Echipa Stirilor CBN a aflat ca presedintele discuta cu crestinii despre planul sau de pace din Orientul Mijlociu. Corespondentul de la Casa Alba, Ben Kennedy, a vorbit cu unii dintre acei lideri despre intalnirea lor cu presedintele.

Citeste mai departe

O familie a supravietuit unei tornade fiindca s-a adapostit intr-o debara de rugaciune

Luna trecuta, o tornada devastatoare a lovit comitatul Lee (Lii) din Alabama. O familie crestina a supravietuit in mod miraculos. Ei s-au refugiat intr-o debara de rugaciune, care a fost singura parte din casa care a ramas in picioare. Un capelan de la Billy Graham Rapid Response Team a spus povestea lor si a incarcat o poza cu urmatoarea descriere: „Tocmai am plecat de la o familie care a supravietuit tornadei. Singura parte care a ramas in picioare din casa lor a fost debaraua. Este debaraua de rugaciune a bunicii. Si toata familia a supravietuit. Dumnezeul meu este uimitor.” Tornada a ucis 23 de oameni. Capelanul spune ca acest miracol se poate datora numai lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.