Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Salvarea orfanilor din Africa

Ray Barnett a avut o copilărie grea, dar la o vârstă fragedă viața lui a luat o direcție nouă. O lecție de credință i-a schimbat mentalitatea și viitorul. De atunci a trecut prin multe aventuri, printre care se află și fondarea Corului de Copii din Africa, o lucrare care ajută copiii de pe acest continent. Recent, el a publicat o carte. Cu ceva timp în urmă, Wendy Griffith a stat de vorbă cu el despre viața și despre munca sa.

Citeste mai departe

Ridicarea și căderea libertății religioase în Rusia

În ultimele zile ale Uniunii Sovietice, oficialitățile din Rusia au invitat creștini americani să ajute la fondarea unei univeristăți bazate pe credință, la Moscova. Timp de decenii, școala a crescut și a devenit mai influentă. Când guvernul a început să persecute creștinii evanghelici, școala și-a închis porțile. John Bernbaum a ajutat la fondarea școlii. El a scris despre această experiență în cartea sa intitulată: ”Opening the Red Door”. Recent, Gary Lane de la CBN a stat de vorbă cu el despre ridicarea și căderea Universității Creștine Ruso-Americane.

Citeste mai departe

Ultimul mesaj al evanghelistului Luis Palau

A ieșit din sărăcie pentru a influența președinți și papi. Este numit și Billy Graham al Americii Latine, numărul oamenilor care au auzit predicile lui ajungând la mai bine de un miliard în toată lumea. Recent, John Jessup de la CBN a vorbit cu Luis Palau înainte să împlinească 85 de ani, o vârstă la care nici el, nici medicii nu au crezut că va ajunge.

Citeste mai departe

Biserica spionată din China

În ciuda recordului în domeniul slujirii dovedit de bisericile din China, acestea continuă să fie persecutate de guvern. Din anumite puncte de vedere, persecuția seamănă cu cea descrisă în Apocalipsa. Însă, în loc de icoana fiarei, cetățenii chinezi au nevoie de un număr bun de credite sociale determinate de guvern. Dale Hurd vine cu detalii.

Citeste mai departe

Uganda ar putea deschide o ambasadă la Ierusalim

Uganda a anunțat, citez: ”Studiem posibilitatea de a deschide o ambasadă la Ierusalim.” Președintele Ugandei Museveni a făcut această declarație după ce s-a întâlnit cu prim-ministrul israelian Beniamin Netanyahu. Cei doi lideri au subliniat legătura strânsă dintre Israel și Uganda și au stabilit să colaboreze în domeniul agriculturii, al tehnicii și în alte domenii. Președintele Ugandei este un creștin evanghelic și mulți creștini din acea țară celebrează Israelul ca fiind locul nașterii credinței lor.

Citeste mai departe

Manny Pacquiao a vorbit despre prietenul său Kobe Bryant

Kobe Bryant a fost popular în întreaga lume, în special în Filipine, în Manila, unde au fost ridicate clădiri și monumente comemorative pentru a-l cinsti. Boxerul profesionist și senatorul filipinez Manny Pacquiao a cunsocut steaua baschetului. El a vorbit despre moartea prietenului său și despre importanța de a-L pune pe Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu în centrul vieții. Lucille Talusan vine cu detalii.

Citeste mai departe

Viață scurtă, impact mare: Kobe Bryant, 1978-2020

Lumea sportului este copleșită de durere după moartea jucătorului de baschet de talie mondială, Kobe Bryant, a fiicei sale Gianna și a altor șapte persoane în urma unui accident de elicopter lângă Los Angeles. Cunoscut pentru competitivitatea sa acerbă, Bryant a ajuns direct la echipa Lakers după terminarea liceului, la doar 18 ani. El a câștigat cinci campionate NBA, două medalii olimpice de aur și a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star. Bryant s-a confruntat cu dificultăți în viața sa personală. El a fost acuzat de hărțuire sexuală. Ulterior, acuzațiile au fost retrase. Jucătorul de baschet a intentat un proces civil. Se spune că mergea la biserică săptămânal, chiar și în dimineața zilei în care și-a pierdut viața în accident. Bryant a fondat o organizație non-profit pentru a ajuta tinerii fără adăpost. Recent, s-a ocupat de cariera de baschet a fiicei sale. În Senatul american, capelanul Barry Black s-a rugat pentru cei îndoliați, pentru ca noi toți să ne folosim de timpul pe care îl avem pe pământ să îl slujim pe Domnul.

Citeste mai departe

Orașul Wuhan este izolat de lume

Epicentrul virusului este în Wuhan, în China, unde autoritățile au interzis călătoriile din mai multe orașe. Aceste restricții afectează mai bine de 15 milioane de oameni. Pastori din Wuhan ne spun că virusul afectează serviciile din biserici, închinarea și împărtășania. Unii credincioși se întrunesc online. Un pastor a publicat o scrisoare în care a scris că această criză e un test al credinței. Dumnezeu folosește această criză pentru a întări biserica și pentru a binecuvânta orașul. Un creștin chinez din America va citi fragmente din scrisoarea unui pastor din Wuhan.

Citeste mai departe

Epidemie mortală în China

A apărut un nou virus mortal în China. Coronavirusul se răspândește și în alte țări. În China sunt peste 10.000 de cazuri, unde au avut loc și majoritatea deceselor. Autoritățile de sănătate au declarat epidemia drept o catastrofă mondială și depun eforturi pentru a opri răspândirea virusului. Eric Philips de la CBN vine cu detalii.

Citeste mai departe

Credința unui copil

Am auzit expresia biblică „… din gura pruncilor…”. Kim Kardashian West a publicat un videoclip cu fiica ei de doi ani care i-a cântat lui Isus. Acest material video a devenit viral și a fost vizionat de milioane de oameni în doar câteva zile. Urmăriți-l!

Citeste mai departe

O descoperire în Galileea

Istoria biblică a regiunii Galileea din Israel este bogată și atrage anual milioane de pelerini. Inițial urma să fie o pensiune pentru vizitatori, însă a devenit o descoperire importantă. Lucrătorii au găsit un sit care oferă o imagine pitorească a vieții de pe vremea lui Isus. Scott Ross de la CBN ne va duce la Magdala despre care se spune că ar fi fost orașul Mariei Magdalena.

Citeste mai departe

Turism biblic

Pelerinajul creștinilor ar avea de câștigat în urma planului. Ambasadorul Statelor Unite în Israel, David Friedman, i-a spus lui David Brody de la CBN că planul ar deschide multe situri biblice care se află în prezent sub controlul Teritoriilor palestiniene. David Friedman, ambasadorul SUA în Israel : Acest plan reprezintă o oportunitate pentru comunitatea evanghelică. Ierusalimul este vizitat anual de vreo două milioane de turiști. De ce? Deoarece Israelul deține de mulți ani controlul asupra Ierusalimului și a fost transformat într-un oraș frumos, liniștit, deschis care poate fi vizitat de oamenii de toate credințele. Dacă ne uităm la alte situri biblice în Iudeea și în Samaria: cortul din Șilo, Betel unde, de pe scara lui Iacov, îngerii se suiau în cer; Hebron care a fost cumpărat de Avraam pentru soția lui și care a devenit locul de odihnă al strămoșilor, mai puțin al Rahelei; Qasr el Yahud, unde Ioan Botezătorul L-a botezat pe Isus și Iosua a trecut cu israeliții râul Iordan. Aceste locuri nu pot fi accesate deoarece sunt neglijate. De ce? Deoarece Israelul nu a obținut suveranitatea asupra acelor teritorii. Dacă o fac, și noi credem că vor reuși, atunci Biblia va prinde viață într-un mod inimaginabil. Aceste locuri ar fi ușor de accesat sub autonomie israeliană civilă: Hebron, Betel, Șilo. Este o oportunitate pentru turismul biblic care se va extinde și va prospera în mod intens. Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 812 – februarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Un plan de pace pentru Orientul Mijlociu

Președintele Donald Trump a prezentat planul său de pace israeliano-palestinian, săptămâna trecută, care a fost primit cu reacții mixte în Orientul Mijlociu. Israelul a acceptat cu înflăcărare planul potrivit căruia Ierusalimul este capitala eternă și de neîmpărțit și permite Israelului să anexeze o parte din Cisiordania și Valea Iordanului. Planul include și crearea unui stat palestinian care ar urma să aibă drept capitală Ierusalimul de Est, atât timp cât liderii palestinieni renunță la terorism. Palestinienii au respins planul, dar în mod surprinzător, națiunile arabe precum Egiptul și Arabia Saudită au avut reacții pozitive.

Citeste mai departe

Mike Pence, vicepreședintele SUA: Antisemitismul este prezent chiar și pe holurile Congresului

La 75 de ani de la Holocaust, antisemitismul înflorește chiar și în Congresul din Statele Unite, așa cum a spus vicepreședintele Mike Pence în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Știrile CBN. Vicepreședintele s-a deplasat la Ierusalim pentru a participa la Forumul Mondial al Holocaustului. El a vorbit și despre motivele pentru care creștinii susțin Israelul și poporul evreu. David Brody de la CBN a vorbit cu Mike Pence în Orașul Vechi.

Citeste mai departe

Un pastor a fost ucis în Nigeria

În Nigeria, un pastor creștin a fost executat de grupul islamist radical Boko Haram. Pastorul Lawan Andimi un membru marcant al Asociației Creștine din Nigeria a fost decapitat de luptătorii grupului Boko Haram. El a fost capturat în data de 2 ianuarie și s-a adresat membrilor familiei sale într-un material video, spunându-le să nu se întristeze deoarece trebuie respectată voia lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.