Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Evanghelizare pe internet, din PIVNIȚĂ | Mapamond creștin 825

Despre ce fel de lucrare este vorba? Un pastor din Georgia vestește Evanghelia din subsolul locuinței sale. La această abordare radicală a petrecerii el a mai adăugat și un DJ laic și dans. El spune că acesta este noul tip de evanghelizare pentru a-i atinge pe cei rătăciți. Eric Philips de la CBN vine cu mai multe detalii.

Eric Philips: Potrivit pastorului Jamal Bryant, la serviciile sale obișnuite pe internet participă cam 70.000 de oameni. Însă prima petrecere ținută în pivniță a fost urmărită de 168.000 de oameni. El a spus că aceste vremuri provocatoare necesită măsuri provocatoare.

Jamal Bryant: Alegeți pe cineva în mod aleatoriu și spuneți: „Fii binecuvântat!”

Vorbesc sistemului vostru respirator…

Eric Philips: Acesta este cadrul obișnuit pe care oamenii l-au văzut când au urmărit serivciile pastorului coordonator Jamal Bryant din biserica New Birth din Atlanta. Cu câteva săptămâni în urmă, el a ales un amvon diferit. Acesta este într-o pivniță, cu un DJ, care cântă muzică hip-hop, R&B, și muzică rap, publicul țintă prin acest mijloc digital fiind oamenii nemântuiți.

Jamal Bryant: DJ, am nevoie de două minute. Să nu îmi fac necazuri! Sunt vremuri radicale. Biserica a părăsit clădirea. Isus a luat cina cu păcătoși, cu republicani, cu vameși. În aceste vremuri, Biserica trebuie să nu mai predice pentru ea însăși, ci să iasă pe stradă şi dincolo de gard.

Eric Philips: În timp ce mulți au înțeles ordinul de a sta acasă, Bryant a văzut oportunitatea de a-L prezenta pe Hristos unei audiențe interesate. Mai întâi, a trebuit să îi atragă.

Jamal Bryant: Am folosit strategia militară clasică a calului troian. Știam că ei vor lăsa garda jos. Odată ce ajung în oraș, soldații mijlocirii vor pregăti terenul pentru noi.

Doamne, Îți mulțumesc că ai murit pentru un păcătos ca mine. Pentru restul vieții mele voi spune oricui, oriunde, oricând, că sunt mântuit, sunt mântuit, sunt mântuit.

Portalul nostru s-a blocat deoarece au fost mulți oameni care au vrut să Îl accepte pe Isus în același timp.

Eric Philips: Totuși, Bryant spune că a fost criticat pentru metoda sa.

Jamal Bryant: M-a întristat reacția clericilor care au fost atât de malițioși și nu au înțeles motivele mele. Isus a spus să lăsăm cele 99 de oi și să ne ducem după oaia rătăcită. Astfel, eu urmez acel tipar biblic și sunt dipsus să risc totul.

Eric Philips: Potrivit lui Bryant, în duminica ce a urmat după acel serviciu ținut în pivnița sa, 147 de oameni s-au alăturat bisericii pe internet. Acum, el a angajat un pastor cu normă întreagă care să slujească pe internet pentru membrii care urmăresc predicile doar online. Între timp, în ciuda criticilor primite, el a mai organizat un serviciu în pivniță, și vor urma și altele.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 825, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Diverse materiale te așteaptă pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.