Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Musulmanii se intorc la Hristos in Bangladesh

In Bangladesh, musulmanii parasesc islamul ca sa Il urmeze pe Isus. Bangladesh este a patra natiune musulmana ca numar, din intreaga lume. Mii de musulmani au devenit crestini in ultimii doi ani. Stirile CBN a vorbit recent cu Jim Jacobson de la Christian Freedom International pentru a afla mai mult despre aceasta situatie.

Jim Jacobson: Bangladesul este pe cale sa devina o natiune crestina in curand. Bisericile in case se raspandesc, unde un pastor ingrijeste 5-6 biserici. Un pastor si fost ofiter de politie, mi-a spus ca in ultimii doi ani, in zonele muntoase s-au convertit la crestinism in jur de 20.000 de musulmani. Acesta este doar un exemplu, o poveste, o marturie. Se intampla ceva important, asemenea unui incendiu.

Multi musulmani convertiti se confrunta cu persecutie violenta si respingere din partea familiei. Ei refuza sa renunte la noua lor credinta. Va rugam sa va rugati pentru ei.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 663 - 2 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: crestinism, musulmani, bangladesh, convertire

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.