Pompeo - primul secretar de stat al SUA ce vizitează Iudeea și Samaria | AO NEWS

Pompeo - primul secretar de stat al SUA ce vizitează Iudeea și Samaria | AO NEWS

Mapamond Creștin

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a făcut istorie saptămâna aceasta, când a devenit primul înalt diplomat american care a făcut o vizită oficială în Iudeea și Samaria. Pompeo a vizitat mai multe locuri simbol ale zonei.

Secretarul Pompeo este un adevărat prieten al statului Israel și al comunităților evreiești din Iudeea și Samaria”, spune Meir Deutsch, directorul general al Mișcării Regavim. „Declarația politică emisă anul trecut, este o expresie a adevărului ... cu privire la statul Israel și anulează o denaturare majoră a istoriei și a dreptului internațional. În numele tuturor cetățenilor Israelului, îi mulțumim pentru poziția sa curajoasă și pentru prietenia sa.”

În timpul vizitei, Pompeo a primit cadou o monedă veche, inscripționată în ebraica veche, care a fost descoperită în peșterile din zonă, precum și copii ale Declarației regelui Cir, a Declarației Balfour și declarația proprie a lui Pompeo privind poziția guvernului SUA în legătură cu prezența Israelului în Iudeea și Samaria.

Vizita secretarului Pompeo ... este un eveniment istoric, arătând că SUA consideră așezările israeliene ca fiind de fapt legale și legitime”, a explicat profesorul Eugene Kontorovich, director de drept internațional la Ierusalim.

Sursă: TPS

235 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.