Lucrarea Compassion International paraseste India dupa decenii de slujire

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Aveti un personal de peste 100 de oameni in India care ajuta 147 000 de copii saraci. Acum, guvernul din India spune ca trebuie sa parasiti tara. De ce va spune guvernul sa plecati?

Becca Bishop: E o problema complicata. In 2011, guvernul din India a facut schimbari cu privire la Legea reglementarii finantarilor din strainatate, o lege care reglementeaza intrarea fondurilor straine in tara, mai ales a organizatiilor non-profit, precum organizatia noastra. Acele schimbari au permis guvernului din India sa restrictioneze activitatea organizatiilor non-profit ale caror scopuri difera de ideologia politica a guvernului. Suntem de parere ca guvernul indian vrea sa impiedice extinderea crestinismului in India si ca nu a inteles programul organizatiei Compassion. Ei presupun ca singura intentie a acestor organizatii este sa converteasca copiii la crestinism, insa scopul nostru principal este sa salvam copiii de la saracie extrema.

E o diferenta interesanta. V-a spus cineva din guvernul indian ca ei cred ca scopul vostru principal este convertirea?

Becca Bishop: Am citit asta in media din India, asa cum ati facut-o si voi. Insa ei nu ne-au dat niciun motiv formal pentru care ne restrictioneaza finantarea.

Ati avut grija de acesti copii la centrul vostru? Spune-ne in ce a constat ajutorul vostru pana acum.

Becca Bishop: Copiii aflati in grija noastra au primit ingrijire medicala, educatie, carti pentru scoala, haine, mancare, consiliere vocationala si multe altele.

Ce se va intampla cu acesti copii? Se vor ocupa bisericile locale de ei? Insa acele biserici nu au parte de finantarea pe care ati primit-o voi.

Becca Bishop: Nu pot spune nimic in aceasta privinta, pentru ca nu stim ce se va intampla cu acesti copii. Speram ca fiecare copil aflat in ingrijirea noastra sa devina un adult responsabil si de succes. Stim ca finantarea pentru ajutorarea celor 1.8 milioane de copii care sunt in grija noastra in 25 de tari nu se va schimba. Continuam sa ne rugam pentru copiii din India, si vom continua sa ne rugam pentru functionarii guvernamentali si pentru guvernul din India, ca ei sa vada modul in care am avut grija de copiii lor si intr-o zi sa ne putem intoarce sa avem grija de copiii lor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 662 - 26 martie 2017, pe canalul Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1352 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.