Amenintarea terorismului islamist pentru Europa si SUA

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Atacuri teroriste mortale au zguduit Europa in ultimii ani, si chiar in ultimele saptamani, iar unii experti avertizeaza ca America se deschide in fata aceluiasi fel de terorism. Un continent candva pasnic a devenit un camp de lupta. E posibil ca teroarea islamica din Europa sa fie un semnal a ceea ce ii asteapta si pe americani ?

Fostul comisar-sef de politie Bill Bratton spunea de curand ca stilul atacurilor teroriste recente din Europa vin spre SUA. Expertul in islam, Robert Spencer, este de aceeasi parere

Robert Spencer: Nu exista nicio indoiala. Cert este ca oriunde s-au adunat mai multi musulmani la un loc, exista conflicte... din cauza ca violenta isi are radacinile in Coran. Coranul spune ca, atunci cand intalnesti un necredincios, sa-i lovesti la gat, sa-i tai capul. SIIL-ul a realizat acele clipuri cu decapitari si lumea e ingrozita, dar asta se gaseste in Coran, in capitolul 47, versetul 4. Faptul ca ceva e scris in Coran nu inseamna ca toti musulmanii vor trece la fapte, insa unii o vor face. Fara indoiala, aceste lucruri se vor intampla in SUA, indata ce musulmanii vor ajunge acolo intr-un numar mare.

Cu aceasta vin si actiunile politicii de stanga, care ii ataca pe cei ce se opun imigratiei necontrolate a musulmanilor, fie prin eticheta rasismului, fie prin proteste sau chiar violente.

Americanii sunt obisnuiti ca alte natiuni sa-i urmeze, dar cand vine vorba despre refugiatii musulmani, corectitudinea politica si discursuri oprimante, realitatea Europei ar putea fi viitorul Americii. Americanii trebuie sa inceteze a mai gandi ca noi am dat de probleme, dar ei sunt in siguranta.

In Paris, scriitoarea americana Nidra Poller spune ca, atunci cand a emigrat in Franta, in urma cu 44 de ani, Franta era un loc mai sigur decat America, dar acum nu mai e cazul.

Nu putem accesa statisticile etnice, dar oamenii stiu de unde vin toate aceste violente. Aici avem o populatie musulmana enorma, care include si oameni de treaba, ce au venit aici sa locuiasca in libertate, dar si islamisti care se folosesc de ucigasi pentru a slabi democratia noastra. Dupa ce acestia terorizeaza oamenii, tu esti numit islamofob.

Suedia, cu o populatie de cateva milioane, are cateva mii de extremisti musulmani. Suedia trece printr-o criza fiscala, fiindca a acceptat atat de multi imigranti musulmani. Practic, cetatenii suedezi platesc taxele pentru a gazdui teroristi.

Se poate ca politicienii nostri sa fie atat de idioti incat sa nu priceapa ce se intampla cand aduci atat de multi oameni dintr-o cultura complet diferita. Se poate, dar eu nu mai cred ca lucrurile stau asa. Nu e vorba doar despre acest guvern. Aceste lucruri se petrec de mai bine de 30 de ani. Mai probabil e ca liderilor suedezi chiar nu le pasa. Un fost prim-ministru a spus despre cultura suedeza ca nu merita sa fie pastrata.

Multi musulmani vin in Occident pentru a trai in democratie, pentru a se integra in societate si pentru a locui in pace, dar exista si semnale de alarma. Un polonez britanic arata ca doua treimi din musulmanii din Marea Britanie nu i-ar pari politiei pe extremisti.

Acesta trebuia sa fie un mars de protest pasnic al musulmanilor germani pentru a-si exprima opozitia fata de terorism. Protestul a esuat. Nu doar ca a fost un protest foarte mic, dar marea parte a acestor protestatari pasnici nu erau musulmani de fapt.

Spencer spune ca unii musulmani vin pentru a coloniza, pentru a islamiza Occidentul – “Si aceasta se gaseste in Coran. Capitolul 4, versetul 100 promite mari rasplatiri celor ce emigreaza pentru cauza lui Allah si mor pe pamant strain.”

Spencer a fost otravit luna trecuta in cadrul unei conferinte in Islanda. Cazul a fost confirmat de un raport medical. El crede ca a fost lucrarea celor de stanga, in semn de protest pentru vizita sa.

Si violentele celor de stanga impotriva conservatorilor au ajuns in SUA tot din Europa, mai ales cu ocazia alegerii presedintelui Trump. Grupul ANTIFA, sau Factiunea Antifascista e o creatie europeana. Luptele de strada precum acelea in care au fost implicati sustinatorii lui Trump si stangistii au avut loc prima data in Europa.

In 1968, membrul Parlamentului britanic Enoch Powell a fost demis dupa ce a prezis ca o migrare in masa din lumea non-occidentala va aduce rauri de sange. Spencer atrage atentia ca acel rau se indreapta spre America.

Asta s-a intamplat oriunde au venit musulmanii. De ce am crede ca noi vom fi scutiti? De ce am crede ca la noi va fi altfel? Islamul predicat in moscheele americane e la fel ca cel predicat in moscheele din Europa si Orientul Mijlociu. E acelasi Coran, acelasi Mahomed, acelasi islam. Asadar, si aici se vor petrece aceleasi lucruri care s-au petrecut in alte parti ale lumii.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 186 - 8 iulie 2017, pe Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1295 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.