Venezuela: Biserica face apel la ridicarea unor altare de rugăciune pentru țară

Venezuela: Biserica face apel la ridicarea unor altare de rugăciune pentru țară

  Mapamond Creștin

În contextul crizei politice prelungite prin care trece Venezuela în ultima perioadă, Biserica venezueleană cheamă creștinii să ridice altare de rugăciune în public pentru a mijloci pentru națiune.

Organizația Marșul pentru Isus și alte lucrări creștine colaborează pentru a organiza întâlniri de rugăciune la începutul fiecărei săptămâni, în piața centrală a capitalei Venezuelei, Plaza Venezuela.

venezuela harta caracas

venezuela luis blanco

Iată ce declara pastorul Luis Blanco: „Suntem adunați la această întâlnire de rugăciune și adorare pentru Domnul. Și este foarte important acest lucru. În primul rând pentru că situația prin care trecem ca țară, iar în al doilea rând, pentru că acest altar de rugăciune permite Koinonia, ne permite să fim împreună, să împărtășim aceasta experiență. Și este și o provocare spirituală pe care o transmitem, arătând public credința noastră în Isus Hristos”

Locația geografică a acestei piațete este considerată simbolică, întrucât indică punctul de mijloc între estul și vestul capitalei, Caracas.

Aceste altare de rugăciune publice au început acum 3 luni, având o participare în medie de 100 de persoane. Pentru 3 ore în fiecare luni, în ploaie sau pe vreme bună, credincioșii din diverse congregații au ales să se închine lui Dumnezeu public și să se roage pentru țara lor.

Organizatorii doresc ca și autoritățile să fie parte din această mișcare, o mișcare ce nu cere reguli formale pentru a se întâmpla, ci unde creștinii, călăuziți de Dumnezeu, se adună împreună cu frații lor și se roagă public pentru Venezuela.

venezuela rugaciune impreuna

venezuela rugaciune impreuna2

Sursa: Fundación H2D Venezuela / Global News Alliance

2695 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.