Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Românii sunt chemați la rugăciune, în unitate, pentru oprirea pandemiei de coronavirus

În lumea întreagă, oamenii se mobilizează la rugăciune și post pentru ca Dumnezeu să oprească pandemia de coronavirus. Alfa Omega TV și Rețeaua de rugăciune pentru România cheamă românii, indiferent de confesiune, să se unească în rugăciune pentru stoparea epidemiei, pentru protecția țării și a populației. Așa cum spune în Biblie, în cartea 2 Cronici, capitolul 7, versetul 14, Dumnezeu promite vindecarea unei țări dacă poporul se smerește, se roagă, caută fața Lui și se întoarce de la comportamentul rău.

Citeste mai departe

Ajutor pentru Italia devastată de coronavirus

Coronavirusul zguduie lumea. Pe plan global, numărul de decese a depășit 10.000. Italia este considerată focarul epidemiei în Europa. În America, oficialitățile iau măsuri drastice pentru a opri răspândirea. În Orientul Mijlociu, potrivit oficialităților iraniene, în țară ar putea muri milioane de oameni. Avem și o veste bună din China. S-ar putea ca țara să iasă din criză. Începem cu Italia care are cele mai multe decese în urma virusului. În ce privește numărul de cazuri, este pe al doilea loc. Sistemul de sănătate din Italia a fost compleșit, așa cum vă puteți imagina, din cauza îmbolnăvirilor. În imagini puteți vedea cum armata Italiei a transportat sicrie din Bergamo, unul dintre orașele italiene cele mai afectate. Potrivit experților din domeniul sănătății, rata înaltă de decese din Italia se datorează numărului mare de persoane în vârstă.

Citeste mai departe

Covid-19 nu se transmite de la mama infectată la făt

În București a apărut primul caz de femeie însărcinată diagnosticată cu virusul Covid-19. Cu siguranță multe femei însărcinate se întreabă ce riscuri există în cazul în care ar ajunge să fie infectate cu virusul Covid-19. În contextul multor îngrijorări existente, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA a postat în 6 martie o știre bună: până în prezent nu au existat cazuri de transmitere verticală de la mamă la copil (înainte de naștere, în timpul nașterii sau după). De asemenea, virusul nu a fost detectat în eșantioane de lichid amniotic sau lapte matern.

Citeste mai departe

Dinamica Bisericii Locale: Conferința FBCAR 2020

Lideri evanghelici din România, care fac parte din Federația Bisericilor Creștine Autonome, s-au întâlnit la Alba Iulia pentru a discuta aspecte referitoare la „Dinamica bisericii locale”. Au fost abordate subiecte diverse, de la nevoia de spiritualitate, la probleme de actualitate. Evenimentul a fost organizat de Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia.

Citeste mai departe

Calea, Adevărul și Viața: slujire în direct

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” este programul „fanion” pentru Alfa Omega TV, prin care Dumnezeu vorbește și slujește Trupului lui Hristos din România. În zona mass-media evanghelică din țara noastră acest program este cel mai longeviv, ajungând în prezent la aproape 700 de emisiuni.

Citeste mai departe

Crede și nu cerceta?

„Crede și nu cerceta” este o sintagmă folosită în mod eronat, atunci când vine vorba despre credința creștină. Cum ar trebui să apere credincioșii ideile și valorile creștine în disputa cu alte ideologii? Acestea sunt aspecte care au fost abordate la cea mai recentă întâlnire organizată, la Timișoara, de Colegiul Biblic Veritas sub genericul „pune mâne pe Carte”.

Citeste mai departe

Timișoara - Conferința #punemanapeCarte - 17 ianuarie 2020 - „Crede și nu cerceta?” - live

Vineri, 17 Ianuarie 2020, la Iulius Town la Congress Hall (deasupra cafenelei Tucano Coffee) de la ora 19:00, va avea loc conferința #punemanapeCarte. "CREDE ȘI NU CERCETA?" este tema acestei întâlniri. Invitat este VLAD CRÎZNIC, directorul Ravi Zacharias International Ministries Romania. Închinare: CORUL de TINERET POARTA CERULUI. Conferința va fi transmisă în direct pe Facebook AOTV și pe această pagină, începând cu ora 19.

Citeste mai departe

Natura spirituală a bolilor mintale și trupești Știre Alfa Omega

Îngrijorarea permanentă și grijile excesive ne pot afecta emoțional și fizic. Dar bolile nu se tratează numai medical sau numai teologic. Rezolvarea problemelor de sănătate implică un efort comun din partea medicului, pastorului și pacientului, spune doctorul Vlad Schlezak, specialist în reabilitare psihiatrică complexă și fondatorul metodei consilierii creștine multidisciplinare.

Citeste mai departe

Conferinta FBCAR - Dinamica bisericii locale - 20-22 feb - transmisiune live

În perioada 20-22 februarie 2020, la Alba Iulia va avea loc Conferința FBCAR (Federația Bisericilor Creștine Autonome din Romania) cu tema DINAMICA BISERICII LOCALE. Vorbitorii vor aborda subiecte precum Biserica și societatea, spiritualitatea, creșterea organică, finanțele și închinarea Bisericii. Conferința a fost transmisă live pe Facebook Alfa Omega TV și pe această pagină, înregistrările sunt mai jos.

Citeste mai departe

Timișoara - #punemanapeCarte - 14 februarie 2020 - „Ajutor, cred că m-am îndrăgostit!” - live

Pe data de 14 februarie 2020, ora 19, va avea loc a treia ediție a Conferinței #punemanapeCarte. Subiectul este dragostea și cum se definește ea. Vorbitor: pastorul Silviu R. Cornea; închinare: Revival Worship! Conferința va fi transmisă în direct pe Facebook AOTV și pe această pagină, începând cu ora 19.

Citeste mai departe

Cum să clădim o familie pentru cer?

nstituția familiei se află sub un atac fără precedent în ultimii ani. În societatea postmodernă, conceptul de familie a devenit ceva lipsit de esență. Însă, din perspectivă biblică, familia are un caracter sacru și a fost instituită de Dumnezeu. Având în vedere aceste provocări actuale, la Sinaia s-a desfășurat recent un eveniment care a avut în centru importanța familiei.

Citeste mai departe

Radio Vestea Bună, un radio pentru întreaga familie

Radio Vestea Bună este un post de radio creștin pentru copii, dar și pentru părinți. Acest proiect a luat ființă în cadrul Asociației Misionare pentru Educarea Copiilor. Având în vedere dezvoltarea rapidă a tehnologiei, organizația și-a îndreptat atenția spre mediul online, iar în 2014 a fost lansat postul de radio Vestea Bună.

Citeste mai departe

Israelul se alătură serviciilor medicale de urgență românești pentru a salva vieți

Serviciile medicale de urgență israeliene Magen David Adom (MDA) au semnat un „acord de cooperare pentru salvare de vieți” cu Serviciile medicale de urgență din România.

Conform acordului semnat marți, 14 ianuarie 2020, cele două servicii vor colabora și vor face schimb de informații privind o varietate de subiecte, printre care tehnologii care servesc la salvarea de vieți, formarea de voluntari, servicii medicale de evacuare aeriană și managementul dezastrelor_scenarii diverse.

„Cooperarea dintre MDA și Serviciile medicale de urgență din România va contribui la salvarea de vieți, și la îmbunătățirea sistemelor de urgență ale ambelor organizații”, a declarat MDA.

Secretarul de stat român Raed Arafat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Afaceri Interne a declarat că, pentru el, „semnarea acestui acord este un pas foarte important”.

„E important deoarece vrem să ne înțelegem, să ne asistăm și să ne ajutăm unii pe alții”, a adăugat el, subliniind că a fost „foarte impresionat” de capabilitățile tehnologice și medicale ale MDA și că „i-ar plăcea să se întoarcă în Israel și la MDA, cu alți membri din echipele noastre care să continue să învețe de la ei”.

Directorul-general al MDA, Eli Bin, a declarat că vede împărtășirea de „abilități, cunoștințe tehnice și profesionale dezvoltate la Magen David Adom” drept „un mare privilegiu, iar organizația va face tot ce poate pentru a ajuta la progresul medicinei de urgență pre-spitalicești, făcând schimb de cunoștințe esențiale și de informații”.

„Am făcut acest lucru în trecut în diferite țări din lume și sunt convins că asemenea acorduri conduc la salvarea multor vieți”, a afăugat Eli Bin.

Israelul este lider mondial în intervenții și în medicina de urgență, multe dintre cunoștințe fiind acumulate prin tratarea victimelor atacurilor în masă și a soldaților IDF răniți.

Sursa: TPS

Proiectul Dumbrava, un cămin pentru oamenii abandonați

Bolnavii sau oamenii rămași pe drumuri sunt aduși în satul Dumbrava (județul Bihor) din toată țara. Instituțiile statului care au cazuri sociale preferă să suporte cheltuielile pentru transport chiar dacă distanța este de sute de kilometri. Mulți dintre bolnavi nu au asigurare medicală și nici aparținători care să-i întrețină.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.