Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

SUA: O expozitie inedita la Muzeul Bibliei din Washington D.C.

Muzeul Bibliei din Washington, D.C. a deschis o noua expozitie care va scufunda vizitatorii din lumina in intuneric pentru a oferi o noua viziune asupra sfarsitului veacurilor. Iata expozitia ”Tapiseria luminii.”

Cunoastem viziunile din Apocalipsa de aproape 2 000 de ani. Acum, insa, iata interpretarea Apocalipsei in stilul secolului al XXI-lea.

Expozitia ”Tapiseria luminii” din Muzeul Bibliei din Washington, D.C. prezinta Apocalipsa Sfantului Ioan prin tapiserii masive de sute de metri, cu ajutorul unor noi tehnici de nanotehnologie cu ajutorul carora arta este reprezentata in lumina si apoi in intuneric prin imagini fantasmagorice care stralucesc in intuneric. Artistul Irene Barberis a muncit la acest proiect timp de doua decenii.

Dr. Irene Barberis, Tapestry of Light, artist: Cu ajutorul luminii, oamenii inteleg un text care genereaza frica.

Amy Van Dyke este custodele acestei expozitii moderne.

Amy Van Dyke, custode Muzeul Bibliei: Stiinta, credinta, arta, toate aceste domenii care au fost separate in trecut, sunt toate prezente la aceasta expozitie.

Intentia organizatorilor nu este aceea de deprima oamenii.

Dr. Irene Barberis: Cand lumea se gandeste la ororile razboiului si la distrugerea mediului, crestinii, care cred in mesajul acestui text, urmeaza altceva.

Amy Van Dyke: Lumina da speranta, lumina este revelatoare si ilumineaza intunericul.

Apocalipsa ne arata in mod clar ca vremurile de pe urma ne aduc un nou cer si un nou pamant.

Dr. Irene Barberis: Sfarsitul din Apocalipsa este, de fapt, inceputul.

Lui Van Dyke ii place modul in care acest artist australian a introdus elemente din viata ei pentru a ne reaminti ca vremurile de pe urma se apropie in viata noastra de zi cu zi.

Amy Van Dyke: Aici am un borcan cu Vegemite care ne ilustreaza obiectele folosite in viata de zi cu zi in mijlocul haosului creat de razboi. Aici sunt mancarurile si bauturile pe care oamenii le vor consuma, insa nu vom sti cand va avea loc ce-a de a doua venire a lui Isus.

Expozitia ”Tapiseria luminii” se va deschide in data de 6 iulie la Muzeul Bibliei si va putea fi vizitata inclusiv in 2020.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 782 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.