Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Concert și Rugăciune pentru România - București, 7 septembrie 2019, ora 17:30

Sambătă, 7 septembrie 2019, la ora 17:30, in Piața Victoriei din București va avea loc o seară specială de Concert și Rugăciune pentru România! Eveniment organizat de bisericile creștine din București. Evenimentul va fi transmis live online pe această pagină, pe Facebook Alfa Omega TV și pe paginile bisericilor organizatoare.


TRANSMISIUNE LIVE

„Vrem o Românie frumoasă!”, spun organizatorii evenimentului. Tu cum îți dorești să fie țara ta? Dacă vrei o națiune română binecuvântată, prosperă, lipsită de corupție, care să fie un loc mai sigur pentru tine și pentru cei din jur, ROAGĂ-TE. Doar Dumnezeu poate schimba țara noastră din temelii! Alătură-te celorlalți oameni care știu că România nu este uitată: te invităm în București, în 7 septembrie, în Piața Victoriei, de la 17:30, pentru un timp de muzică și rugăciune dedicat țării noastre.

România are nevoie de rugăciunile noastre, România are nevoie de trezire spirituală, România trebuie să se întoarcă la valorile care au ajutat-o să treacă peste momentele critice din istoria ei. România are nevoie de unitate, unitatea tuturor credincioșilor care cred că Dumnezeu este soluția națiunii noastre.

Mai multe Biserici din București vor ține un timp de închinare prin cântare de laudă la adresa lui Dumnezeu, pastorii acestor Biserici vor îndemna audiența la rugăciune, iar cu toții vom înălța glasurile spre Dumnezeu din Piața Victoriei, piață recunoscută pentru exclamarea dorinței de schimbare. Sub următorul verset dorim să se desfășoare acest eveniment: “Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara (2 Cronici 7:14).”

Dacă sunteți din București, vă încurajăm să participați. Dacă nu puteți ajunge, urmăriți transmisia live!

2019 09 bucuresti concert rugaciune program

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.