Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Fondatorul organizației creștine de media CBN, Pat Robertson, a împlinit 90 de ani

Alfa Omega TV și rețeaua americană de televiziune Christian Broadcasting Network colaborează de peste 25 de ani. Cele două lucrări creștine de media au un scop comun, acela de a atinge viețile oamenilor astfel încât aceștia să îl cunoască pe Dumnezeu. Recent, fondatorul organizației americane CBN, Pat Robertson a împlinit 90 de ani din care o bună parte i-a dedicat slujirii în televiziune și în evanghelizare. Reportajul care urmează a fost realizat de echipa de știri a televiziunii CBN și prezintă o retrospectivă din 1961, când Pat Robertson a apărut la televizor în emisiunea inaugurală.

Începem emisiunea...

Era anul 1960. Având prea puțini bani și nici experiență, Pat Robertson a cumpărat o stație de emisie TV vacantă, având un singur scop, acela de îndeplini o viziune dată de Dumnezeu: să aducă întregii lumi Evanghelia lui Isus Hristos. E o viziune care a început cu un semnal care abia avea putere de emisie în vecinătate.

Pat Robertson, fondator CBN: Nu știu dacă am fost eu încăpățânat sau mai abraziv, sau dacă aveam o așa încredere în Dumnezeu, dar am simțit că asta dorește El să fac.

Este speranța...

Din această emisiune a pornit și programul Clubul 700, care urma să modeleze televiziunea creștină din următorii 50 de ani.

Pat Robertson, fondator CBN: Mulțumesc. Avem o audiență minunată și un program deosebit.

Astăzi, Clubul 700 rămâne unul dintre cele mai longevive programe din istoria TV.

Franklin Graham, organizația Samaritans Purse: Viața lui Pat a atins atât de mulți oameni cu puterea lui Dumnezeu și cu Evanghelia lui Isus Hristos, încât a transformat și a schimbat viețile a milioane de oameni.

În timp ce audiența lui Pat creștea numeric în țară, el a devenit o voce influentă care promova valorile creștine într-un peisaj schimbător din punct de vedere moral, cultural și politic din America și din lume. Candidatura sa pentru președinție în partidul Republican din 1988 a adus împreună creștinii conservatori și a schimbat fața politicii americane.

T.D. Jakes, Biserica The Potters House: Pentru prima oară, lumea a început să ia Biserica în serios, când până acum voia să stăm liniștiți după vitralii, în colțul nostru, în băncile noastre.

Azi, Pat încă face titlul știrilor.

Pat Robertson, fondator CBN: Aș vrea să garantez că, dacă reușiți o reformă în sănătate și în plata taxelor către stat, veți mai avea 4 ani de mandat

dacă doriți.

Donald Trump, președinte SUA: Ne vedem atunci la inaugurare.

Pat Robertson, fondator CBN: Contez pe tine !

Lucrarea și influența lui Pat s-au simțit dincolo de lucrarea TV și politică.

Pat Robertson, fondator CBN: Ați dori să mă rog pentru voi ?

Inspirat de Cuvântul lui Dumnezeu, Pat a fondat și o organizație umanitară a CBN, cunoscută azi ca fiind Operation Blessing International.

Femeie: Mulțumim frumos pentru tot ceea ce faceți !

Pat Robertson, fondator CBN: Fiți binecuvântați, este un privilegiu și o bucurie !

De la începuturile sale din 1978, Operation Blessing a oferit alimente, îngrijiri medicale, ajutor umanitar, apă potabilă și multe alte servicii la peste 246 de milioane de oameni din SUA și din jurul lumii.

În același an, Pat a deschis ușile Universității Regent pentru 70 de studenți, acolo fiind în acest moment un centru global de gândire și acțiune creștină. Universitatea oferă peste 100 de programe pentru peste 10 000 de studenți.

Pat a scris peste 20 de cărți, a câștigat câteva premii prestigioase și a apărut în lista de autori faimoși ai New York Times.

Mai mult decât instituții și reușite, moștenirea profundă a lui Pat este dată de sutele de milioane de vieți care s-au schimbat.

Pat Robertson, fondator CBN: Probabil prin CBN s-au întors la Domnul mai mulți oameni decât prin oricare altă organizație din lume, dar nu am fost eu, ci Domnul.

Pat Robertson a înțeles importanța misiunii prin media și impactul pe care Cuvântul lui Dumnezeu transmis cu ajutorul televiziunii îl poate avea în viața oamenilor. Putem spune că acesta a fost unul dintre motivele pentru care organizația fondată de el, CBN, a pus o sămânță în 1994, în Alfa Omega. Astfel, lucrarea de media din România a debutat cu traducerea și subtitrarea de programe creștine. În decursul anilor, colaborarea s-a diversificat și s-a extins ca un parteneriat informal, iar din 2016, Alfa Omega TV și CBN dezvoltă în România proiectul multimedia Cartea Cărților pentru copii.

Reportaj integrat în emisiunea „Mapamond creștin” 821 - aprilie 2020. Mai multe știri și reportaje creștine găsești aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.