Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferința Stăpânind porțile viitorului tău - cu Cindy Jacobs - 10-11 august 2018 - inregistrarile

Asociația religioasă Centrul Creștin Timișoara organizează conferința Stăpânind porțile viitorului tău - 10-11 august, Timișoara. Invitat: Cindy Jacobs, profet, vorbitor, învățător și autor, cu inimă pentru ucenicizarea națiunilor în domeniul rugăciunii și slujirii profetice.  Pentru a intra și a cuceri Țara Promisă (destinul tău), Domnul doreste ca să înveți cum să acționezi, luând în STĂPÂNIRE PORȚILE VIITORULUI TAU!

Conferinta a fost transmisa live pe pagina de Facebook Alfa Omega TV si pe aceasta pagina! Mai jos sunt inregistrarile live.


Sambata 11 august - dupa-masa (ora 15)
Embed: Sambata 11 august - dimineata
Embed: Vineri 10 august - seara (a doua parte a transmisiei)
Embed: 


Vineri 10 august - seara (prima parte a transmisiei)
Embed: 

Program: Vineri (10 august) - ora 18; Sâmbătă (11 august) - orele 9-13 și 14:30-18

Locație: Biserica Agape, Calea Aradului nr. 15A, Timișoara


Cindy Jacobs despre vizita în România

Cindy Jacobs va vizita România pentru a doua oară în luna august 2018. Iată ce mesaj transmite credincioșilor din țara noastră: „Sunt încântată că vă voi vizita curând în România, unde nu am mai fost de mulți ani. Mă bucur că voi veni în țara voastră. Dumnezeu mi-a dat un cuvânt profetic pentru voi despre cum să vă stăpâniți porțile viitorului vostru. Dacă sunteți blocați, nu știți ce să faceți, ați suferit pierderi, ați avut probleme și vi s-au închis ușile, veniți, fiindcă Dumnezeu vă va spune cum să deschideți acele porți! Abia aștept să ne vedem!”


Cindy Jacobs - cuvânt profetic pentru România

„E un sezon nou pentru România, căci acum ați ajuns în ce eu numesc un ''punct critic''. Fie națiunea voastră va face niște lucruri minunate, Dumnezeu vindecând economia, vindecând terenul, iar agricultura va spori, urmând să aveți recolte dublate sau chiar întreite, fie vă veți scufunda. Domnul vă spune că va stârpi corupția din România. Să nu-mi spuneți că e imposibil fiindcă e prea adânc înrădăcinată, fiindcă Domnul spune că va aduce alți lideri guvernamentali, alți afaceriști și economiști foarte iscusiți, care pot înțelege cum funcționează structurile economice și guvernamentale. În România vor apărea reformatori, dar și în Ungaria și țările vecine.

Domnul spune să vă pregătiți, fiindcă va apărea o nouă generație pe care o va instaura. Va fi ceva șocant, fiindcă unii dintre vechii politicieni vor fi înlăturați de noua generație. Domnul le spune celor din generația veche de politicieni că, dacă renunță la corupție, dacă decid să- și schimbe viața, atunci vor rămâne la putere, dar, dacă nu, atunci El îi va schimba cu o generație nouă de lideri care vor asculta de vocea Lui.”


Cindy Jacobs - cuvânt profetic pentru Alfa Omega TV

„Dumnezeu le transmite celor de la Alfa Omega că vă va deschide ușile oportunităților și vă va înmulți urmele pașilor voștri. Cuvântul pe care îl primesc neîncetat pentru voi este ''sporire''. Vă veți extinde locul în care vă întindeți cortul, iar Domnul spune că asta înseamnă că veți primi favoare în ceea ce faceți și cu privire la oamenii pe care îi veți influența. Domnul îmi spune că nu numai în Europa de Est, ci și în Europa în general vă veți spori urmele pașilor, ajungând chiar și în țări ale fostei Uniuni Sovietice, țări precum Bulgaria și statele baltice. Văd că Dumnezeu vă va extinde lucrarea. Veți achiziționa și mai multe proprietăți și vă veți extinde centrul de pregătire, dar și centrul media. E o vreme de sporire și extindere pentru voi. Domnul să vă binecuvânteze!

Dumnezeu le transmite celor de la Alfa Omega că vă va deschide ușile oportunităților și vă va înmulți urmele pașilor voștri. Cuvântul pe care îl primesc neîncetat pentru voi este ''sporire''. Vă veți extinde locul în care vă întindeți cortul, iar Domnul spune că asta înseamnă că veți primi favoare în ceea ce faceți și cu privire la oamenii pe care îi veți influența. Domnul îmi spune că nu numai în Europa de Est, ci și în Europa în general vă veți spori urmele pașilor, ajungând chiar și în țări ale fostei Uniuni Sovietice, țări precum Bulgaria și statele baltice.

Văd că Dumnezeu vă va extinde lucrarea. Veți achiziționa și mai multe proprietăți și vă veți extinde centrul de pregătire, dar și centrul media. E o vreme de sporire și extindere pentru voi. Domnul să vă binecuvânteze!”


Apasa pe imaginea de mai jos pentru a descarca afisul de rezolutie mare.

2018 08 conferinta cindy jacobs timisoara afis 1000

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.