Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Bunătatea, farmecul Crăciunului?

„Să fii mai bun de Crăciun!” Este o afirmație care a devenit un clișeu. Totuși, cei mai mulți dintre noi suntem mai preocupați de nevoile altora în preajma acestei sărbători.

Seara de colinde, darurile pe care ni le oferim unii altora, reuniunile de familie, toate contribuie la ceea ce înseamnă atmosfera Crăciunului.

De asemenea, actele de caritate au un rol semnificativ în regăsirea stării de bine. Neurologii recomandă actele de bunătate pentru a menține sănătatea fizică, dar și pe cea psihică. Mai mult, facerea de bine este considerată o metodă de vindecare.

Neurologii care studiază creierul uman au spus: gândește-te la bunătate, la mulțumire, iertare, dărnicie, la generozitate. Odată ce l-au făcut pe obiectul studiului să se gândească la aceste lucruri, creierul lui secretă dopamina, serotonina și oxitocina. În primul rând, aceste substanțe sunt vindecătoare.

În al doilea rând, dau o stare de împlinire, de fericire. Studiind cu atenție au văzut că omul a fost structurat așa de la început, să funcționeze bine numai prin bunătate, prin generozitate și curăție morală. Omul, evident, a fost făcut pentru a funcționa bine numai în bunătate. Omul nu funcționează bine în răutate, în ură, în dușmănie, necinste și corupție.

Nu este în interesul omului să fie rău, ci să fie bun pentru că bunătatea te vindecă. De fapt, bunătatea te-ar face să funcționezi bine de la început. A precizat prof. dr. Iosif Țon. Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 753 - decembrie 2018. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.