Conspiratia tacerii - manual despre abuzul sexual, violenta domestica si la intalniri

Conspiratia tacerii - manual despre abuzul sexual, violenta domestica si la intalniri

Un manual în patru părți „Conspirația Tăcerii: Abuzul sexual și violența domestică la întâlnire” - disponibilă gratuit pentru download in format electronic. DESCARCA ÎN FORMAT PDF

Partea 1 - Împuternicire… învățând să trăiești în siguranță într-o societate care acaparează cu sexualitate
Partea a 2-a - În Pat cu Dușmanul
Partea a 3-a - Blocaje religioase în vindecare... Pentru supraviețuitorii unui abuz sexual și domestic și violenței întâlnirilor
Partea a 4-a - Abuzul copiilor, Legea și Tu...


Alfa Omega TVConflictele spirituale abundă în viețile creștinilor care au suferit o traumă în urma unui abuz sexual și a violenței domestice sau în urma întâlnirilor. Furia intensă generată de victimizarea lor intră în conflict cu credința lor în Isus Hristos care promovează iertarea și iubirea celor care te-au rănit.

Deoarece comunitatea creștină condamnă divorțul în orice circumstanță, femeile bătute au parte de critică și chiar ostilitate în bisericile lor locale dacă aleg separarea sau divorțul ca mijloc de a scăpa de atacatorul lor și de a se proteja pe ele și pe copiii lor. Această problemă este prezentată în detaliu în partea Blocaje Religioase în Vindecare.

Să fim sinceri, victima violenței domestice nu are șanse de câștig în această problemă. Jumătate din biserică o va condamna dacă va părăsi abuzatorul, cealaltă jumătate dacă rămâne.

Copiii lor experimentează deseori sentimente similare de respingere și condamnare la clasa de școală duminicală și la grupul de tineret. Să spunem adevărul, victima nu poate să schimbe lucrurile în bine deoarece nu e responsabilă pentru abuz și nu are control asupra abuzatorului.

Prioritatea ei numărul unu este să caute siguranță pentru ea și pentru copiii ei. Victimele îmbrățișează vina pentru ce li s-a întâmplat, care devine auto-condamnare atunci când ele eșuează să ierte abuzatorul la fel de repede cum le-ar plăcea liderilor lor spirituali s-o facă. Prietenii binevoitori și familia îndeamnă supraviețuitorii să uite ce s-a întâmplat și să meargă mai departe, ceea ce, fără Harul Vindecător al lui Dumnezeu, este atât imposibil, cât și nesănătos din punct de vedere emoțional. Furia uitată este rădăcina care cauzează multe boli mintale și fizice.

Mă rog ca această serie să creeze un mediu de har și dragoste care îi va împuternici pe supraviețuitori să găsească integritatea lui Dumnezeu. Suportul comunității credincioase este vital pentru recuperarea victimei. O victimă a violenței domestice care este iubită și susținută de biserica ei locală, este puțin probabil să se întoarcă într-un mediu violent unde viața ei este în pericol sau să intre într-o altă relație abuzivă, sau să înceapă să folosească droguri sau alcool pentru a amorți durerea și chinul fricii constante. Și o victimă a abuzului sexual se va recupera mai repede întrun mediu credincios care o susține. Haideți să auzim chemarea lui Dumnezeu de a „Mângâia poporul Lui”!

Joseph Paluszak

DESCARCA ÎN FORMAT PDF

Etichete: abuz
8594 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.