Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Cursul SOS introCursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

CURS SOS (1.1GB!)     Cumpara Carte+DVD

Cazuistica-exemple (2GB!)

SOS 4. Harta mostenirii generationale

Inapoi Inainte

Vă prezintam o vizualizare a unui întreg sistem de influenţe spirituale în planşa cu titlul: “VINDECAREA ARBORELUI GENERAŢIONAL”. Arborele nostru genealogic poate fi “vindecat” prin pocăinţă. Noi putem restaura moştenirea primită, prin recunoaşterea păcatelor predecesorilor noştri, în mod specific, iertând şi cerând iertare, în numele familiei din care facem parte, pentru păcatele ce s-au săvârşit.

Această cerere de iertare îl restaurează doar pe cel care s-a pocăit, şi pe urmaşii lui minori. Nu credem însă că cineva se poate pocăi în numele strămoşilor, cu efect asupra acelor predecesori!

În urma acestei pocăinţe se pot dezlega legăturile nedumnezeieşti între tine şi fiecare membru al familiei.

Aveţi planşa care prezintă arborele generaţional ce porneşte de la tine şi care merge sistematic pe cele 4 generaţii, putând fi folosit chiar şi pentru câteva personaje mai îndepărtate (implicate în curvie, vezi Deut.23:2,efectul până la al 10 lea neam...)

În acest arbore se scriu pe lângă numele părinţilor, bunicilor şi străbunicilor, în dreptul fiecăruia câteva date cu privire la vârsta morţii, cauza acesteia, precum şi păcatele marcante cum ar fi: curvia, necredinţa, idolatria în diferitele ei forme (spiritism, ghicitorie, comunism, alcoolism, etc.)

După ce ai completat acest arbore genealogic se trece la curăţirea lui. Aceasta se realizează prin pocăinţă. Luăm fiecare personaj în parte, începând cu cele mai îndepărtate rude de sânge, şi la fiecare în parte procedăm în esenţă similar. Pe deoparte îl iertăm pentru păcatul săvârşit, care a adus blestem asupra familiei. Pe de cealaltă parte ne cerem iertare de la Domnul pentru că s-a săvârşit un astfel de păcat în familia noastră (vezi Neem.1:6).

În baza acestei pocăinţe se pot dezlega legăturile nedumnezeieşti dintre tine şi respectivul predecesor.

Apoi, fiindcă s-au luat de peste tine drepturile legale ale demonicului, se poate rupe puterea oricărui blestem generaţional (venit peste tine tocmai datorită acelor păcate acum asumate şi rezolvate).

După aceasta, în Numele Domnului, se poate alunga orice duh necurat ce a venit datorită acestor păcate, care, acum mărturisite nu-i mai pot susţine dreptul legic de a mai locui la tine, realizându-se pe lângă iertare şi acea curãţire din 1Ioan 1:9.

În final se poate cere Duhului Sfânt să umple şi să tămăduiască domeniile afectate de prezeţa celui rău de până atunci în fiinţa ta.

Să nu uităm că ne afectează păcatele predecesorilor noştri în număr de peste 14 persone, cu circa 1.000 de ani de viaţă trăită în care s-au făcut şi păcate care ne afectează viaţa proprie.

Rezumat

  • Arborele nostru genealogic poate fi “vindecat” prin pocăinţă.
  • Noi putem restaura moştenirea primită, prin recunoaşterea păcatelor predecesorilor noştri, în mod specific, iertând şi cerând iertare, în numele familiei din care facem parte, pentru păcatele ce s-au săvârşit.
  • Această cerere de iertare îl restaurează doar pe cel care s-a pocăit, şi pe urmaşii lui minori. Nu credem însă că cineva se poate pocăi în numele strămoşilor, cu efect asupra acelor predecesori!
  • În urma acestei pocăinţe se pot dezlega legăturile nedumnezeieşti între tine şi fiecare membru al familiei, apoi se pot rupe blestemele generaţionale, după care se pot alunga duhurile răutăţii şi în final se poate cere vindecarea în trup, suflet şi duh pe care Domnul doreşte şi poate să o dăruiască.

sos 4 arborele generational 660

“Pachetul S.O.S” - autori: Bogdan si Mircea Graur - www.inHimministry.com

Inapoi

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.