Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Ce urmează de acum înainte

Dacă ai făcut această rugăciune cu toată inima, cu toată sinceritatea, se pune întrebarea: cum trebuie să umbli de aici înainte? Sunt câteva lucruri foarte importante.

mant 07 traire thumbÎn primul rând trebuie să știi că DIN CLIPA ACEASTA EȘTI COPILUL LUI DUMNEZEU. Lucrul acesta îți este garantat de credincioșia lui Dumnezeu și de cuvântul Scripturii. Biblia este pentru tine Cuvântul lui Dumnezeu și ea îți va spune tot ce trebuie să faci. De azi înainte vei începe să umbli cu Isus în fiecare zi:

Primul lucru: ROAGĂ-TE simplu, sincer, fără cuvinte pompoase – într-un mod cât se poate de natural: Doamne Isus, vreau să trăiesc cu tine în fiecare zi.

Al doilea lucru: CITEȘTE BIBLIA – vei învăța acolo ceea ce El dorește pentru sufletul Tău. Începe cu Noul Testament, îți recomandăm Evanghelia după Ioan.

Apoi e important să știi că niciun bebeluș după ce s-a născut nu a umblat pe stradă singur, ci întotdeauna a fost îngrijit. ESTE IMPORTANT SĂ FII ÎNTR-UN GRUP DE OAMENI care cred ca și tine, care îți doresc aceleași lucruri ca și tine și care Îl experimentează pe Dumnezeu deja înaintea ta. Ei te vor ajuta să înveți și să umbli cu Dumnezeu în fiecare zi.

Trebuie să se schimbe în viața ta multe lucruri dacă rugăciunea ta a fost reală. Duhul lui Dumnezeu care te-a înfiat și care te-a crescut în familia lui Dumnezeu te va învăța să umbli cu Dumnezeu în fiecare zi.


Te putem sprijini în continuare

Te putem ajuta să-ți găsești o biserică în localitatea ta, contactează-ne! Sau te putem ajuta în rugăciune, dacă ne scrii problema ta.

Ca pas următor, te încurajăm să urmezi un scurt curs de Baze ale creștinismului, cu 16 lecții simple și practice care să te ajute să înțelegi mai bine lucrurile esențiale ale credinței creștine. De asemenea, avem și un curs de Ucenicie creștină de 10 lecții, le poți descărca ca PDF sau ne poți contacta pentru a ți le trimite gratuit prin poștă.

Contactează-ne Ai nevoie de rugăciune?
Cursul Bazele Creștinismului Cursul Ucenicie

  

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.