Marturie vindecare - Raul Matei, 36 ani, Baia Mare

Marturie vindecare - Raul Matei, 36 ani, Baia Mare

  Vindecare

Marturie vindecare - Raul Matei - in 2013 a fost vindecat de o infectie la intestin pentru care doctorii nu ii mai dadeau sanse. El a vazut programul Rugul Aprins transmis la Alfa Omega TV, apoi a mers la intalnirea de rugaciune pe munte, si a fost vindecat.

Ma numesc Raul Matei si sunt din Baia Mare. Am 36 de ani, sunt casatorit si am doi copii. Ce vreau sa va spun este ca in 2013 am fost depistat cu boala crohn, o boala a secolului pe baza de stres. In timp scurt , intestinele mele au cedat si am avut hemoragie, cate 15-20 de scaune pe zi cu sange. Intestinel mi-au intrat in putrefactie si de la Cluj de la Medical 3, medicii mi-au spus ca nu mai am nici o sansa.

Eu ma bazam pe relatiile mele, pe banii mei. Unul dintre medici, un profesor universitar imi spunea ca sansa mea este doar Dumnezeu. Atunci mi-am intors fata catre Dumnezeu si am inceput sa il caut. Din spital m-au lasat acasa deoarece voiam sa plec in Franta la alti medici.

In noaptea aceea stiu ca stateam pe pat intins si tineam o perna sub fund ca sa nu curga sangele din mine, asa hemoragie aveam. Starea mea era foarte grava. Am aprins televizorul si era pe postul de televiziune Alfa Omega. Tin minte ca era o televizare in direct de la Rugul Aprins. Inainte cu un an nici macar nu auzisem de Rugul Aprins, dar stiu ca era fratele Abel pe care l-am cunoscut si chiar atunci spunea ca "daca ai o boala in trup si crezi ca Domnul Isus te poate atinge, El te poate vindeca chiar acum". Tin minte ca m-am ridicat asa cum am putut si am inceput sa rostesc rugaciunea in care el ne-a condus.

Nu s-a intamplat nimic in noaptea aceea, dar dimineata am primit un telefon din Franta si cineva se rugase pentru mine acolo si mi-a spus sa merg la Ponoara ca acolo Dumnezeu vrea sa ma vindece. Si m-am gandit ca daca Dumnezeu este Dumnezeu, El ma poate vindeca oriunde, nu trebuie sa merg eu pana acolo. Nici nu eram capabil sa ma duc, eram intr-o stare slaba, trupul meu era slabit. Nu aveam nici masina.

Tin minte ca Dumnezeu asa a legat lucrurile ca sora mea a primit atunci o masina cadou cu motorina suficienta si am mers prin credinta. Doar soacra mea a vrut sa vina cu mine, deoarece putini au mai crezut in vindecare. Sotia mea intr-o saptamana a caruntit. Noi aveam o afacere de familie si lucrurile au inceput sa nu mearga prea bine. Dar eu am avut credinta in Dumnezeu si i-am zis lui Dumnezeu ca voi merge la Ponoara pentru ca eu cred in El si cautam sa traiesc, sa fiu un tata pentru copii mei si un sot pentru sotia mea.

Cand am ajuns acolo, am vazut oameni vindecati. Tin minte ca era langa mine o femeie care plangea de cand a ajuns acolo si am mers si am intrebat-o ce i s-a intamplat. Ea mi-a spus ca Dumnezeu a vindecat-o. I-am intrebat si pe altii si am vazut oameni vindecati acolo. Credinta mea a crescut si mi-am dat seama ca acolo trebuia sa fiu.

I-am spus lui Dumnezeu ca stiu ca El ma poate vindeca si am facut un legamant cu el ca nu voi merge acasa. Ori ma vindeca ori viata mea se termina, pentru ca nu vreau sa fiu o povara pentru sotia mea si pentru cei din jurul meu. Aveam credinta ca El ma poate vindeca. Tin minte ca a trecut vineri, am stat acolo sambata si duminica predica fratele Abel.

Era ora doua dupa amiaza si tin minte ca puterea lui Dumnezeu a trecut prin mine ca un fulger si era langa mine o doamna si m-am tinut de ea si am spus ca ceva s-a intamplat. In momentul cand a iesit din mine, a iesit durerea si boala aceea, dar fratele la microfon chiar atunci a spus ca este acolo un tanar care are scurgeri de sange si intestinele i-au fost infectate, dar El este Dumnezeul care in acea zi m-a vindecat. Si mi-a siz de trei ori sa nu-mi fie frica si sa nu ma tem ca El este cu mine. Tin minte ca am cazut jos. Mi-am dat seama ca seva s-a intamplat. Era pe pamant si stateam acolo si plangeam si multumeam Domnului.

In perioada aceea nu era semnal numai pe un varf de deal. Am vrut sa merg repede si sa o sun pe sotia mea, sa ii spun ce s-a intamplat. Eu nu puteam fugi, umbla, nu puteam merge. Atunci mi-am dat seama ca eu alergam si cand am fost sus in varful dealului mi-am dat seama ca eu pot fugi. Am avut acolo semnal si am sunat-o pe sotia mea si i-am spus ca Dumnezeu m-a vindecat. A fost o bucurie foarte mare. Din momentul acela, pentru ca Domnul este atat de bun si asa de real, din momentul acela eu nu am mai avut un gram de sange scurgere. Cand am mers acolo, aveam 20 de scaune de sange pe zi. Dar din acel moment, hemoragia mea s-a oprit si Dumnezeu m-a vindecat.

fii parte si tu la schimbarea vietilor romanilor: http://alfaomega.tv/partener

2796 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.