Înregistrările conferinței Rugăciune pentru Israel 2019 - „Semnele vremurilor” - 22-23 mai, Timișoara

Înregistrările conferinței Rugăciune pentru Israel 2019 - „Semnele vremurilor” - 22-23 mai, Timișoara

Alfa Omega TV în parteneriat cu Christians for Israel International, Rețeaua de rugăciune pentru România și Biserica Baptistă Maranata din Timișoara vă invită să participaţi la Conferința "Rugăciune pentru Israel", cu tema „SEMNELE VREMURILOR", ediția a XII-a, în perioada 22-23 mai 2019 (miercuri-joi), începând cu orele 18 (în ambele zile, 2 sesiuni în fiecare seara) la Biserica Maranata din Timișoara. Invitat: Rev. Willem J.J. Glashouwer - Președintele Christians for Israel International.

glashouwer carti 320Evenimentul e transmis live pe Facebook AOTV si pe site-ul AOTV pe această pagină.

Programul conferinței

Sesiunile vor începe la ora 18 în ambele seri (miercuri-joi, 22-23 mai), vor fi 2 sesiuni în fiecare seară. (Vezi aici înregistrările conferinței de anul trecut.) Intrarea este liberă.


Seara 2 (23 mai) - Sesiunile 3+4


Seara 1 (22 mai) - Sesiunile 1+2

Sesiunea 1 - De ce Israel? (miercuri 22 mai, ora 18)
Această sesiune prezintă semnificația Israelului în vremurile din urmă, și ce rol va juca statul Israel și poporul evreu la sfârșitul vremurilor, conform profețiilor biblice. Ce au atât de special Israelul și poporul evreu? Care este relația dintre Israel și Biserica creștină? De ce se întorc evreii in Israel? Cum se împlinesc profețiile biblice în Orientul Mijlociu? De ce există atât de multă ură împotriva Israelului?

Sesiunea 2 - De ce Ierusalim? (miercuri 22 mai, ora 20)
Sesiunea arată importanța orașului Ierusalim în vremurile din urmă, aspecte teologice, istorice și profetice legate de Ierusalim, din punct de vedere biblic, în raport cu istoria contemporană. Vorbim despre locul central al Templului, rădăcinile spirituale ale Ierusalimului, Ierusalimul ca cetate sfântă pentru evrei, creștini și musulmani, Ierusalimul și Isus, Ierusalimul ca obstacol în politica omenirii și rolul Ierusalimului în vremurile din urmă.

Sesiunea 3 - Sfărșitul vremurilor (joi 23 mai, ora 18)
Zilele din urmă, Promisiunea lui Dumnezeu pentru Israel, Profeți falși, Semnul fiarei, Anticristul, Numărul 666, Necazul cel mare, Apocalipsa, Sfârșitul vremurilor, Cei 1000 de ani, Ziua Domnului... Ce au toate aceste lucruri în comun? Toate au legătură cu studierea profeției biblice. Sesiunea analizează planurile profetice ale lui Dumnezeu cu privire la Israel și națiuni, prezintă o analiză detaliată cu privire la semnificația profetică a lui Israel și a relației acestuia cu națiunile, vorbește despre imperiul global de la sfârșitul istoriei și despre războaiele din jurul Israelului.

Sesiunea 4 - Semnele vremurilor (joi 23 mai, ora 20)
Mai există vreo speranță? Care este mesajul profețiilor străvechi din Biblie? Mai au acestea vreo însemnătate în zilele noastre? Ne aflăm noi la începutul sfârșitului omenirii și planetei? Sau ne apropiem cu pași repezi spre zorile unui nou și minunat viitor? Este Israelul un semn al speranței? Discutăm despre semne ale vremurilor din Biblie care indică viitorul pozitiv al istoriei, ce înseamnă Împărăția Cerurilor și ce implicații are faptul că ea vine pe pământ, și dacă Împărăția lui Dumnezeu este deja aici sau încă nu, fiind un eveniment pentru viitor.

glashouwer carti

Locația

Biserica Maranata din Timișoara (Adresa: Strada Versului 5, lângă Spitalul Județean)


 

Alfa Omega TVDespre vorbitor

Rev. Willem J. Glashouwer este președinte la Christians for Israel International. Acesta deține rangul de cavaler de onoare, acordat de Beatrix, fosta regină a Olandei și este președinte onorific al Coaliției Europene pentru Israel. Totodată, este ordinat ca slujitor al Bisericii Olandeze Reformate din Olanda și este fost director la Evangelical Broadcasting Company din Olanda. Rev. Glashouwer a jucat un rol cheie în înființarea Institutului pentru Învățământ Superior Evanghelic din Olanda. Pe lângă multe alte cărți, articole și studii biblice asupra Israelului și credinței creștine, a publicat un comentariu asupra cărții Apocalipsa. Este căsătorit cu Marianne și au 4 copii și 8 nepoți.

 

Alfa Omega TV


 

biserica si israelul 12teze coperta 320Cele 12 teze - Israel și Biserica

Există douăsprezece seminții ale lui Israel. Doisprezece apostoli au fost trimiși în lume pentru a proclama împărăția viitoare. Credința bisericii este mărturisită în cele douăsprezece articole ale Crezului Apostolic. Acesta este încă unul dintre crezurile de bază a milioane de creștini catolici, ortodocși și protestanți din întreaga lume. Cu cinci sute de ani în urmă, Martin Luther a avut privilegiul de a redescoperi Evanghelia harului. În 31 octombrie 1517, el a bătut în cuie cele 95 de teze pe ușa bisericii orașului Wittenberg, lansând reforma Bisericii Catolice.

Suntem privilegiați să trăim într-o vreme în care poporul Israel este restaurat în Țara Promisă. Suntem recunoscători pentru aceasta. Dar această situație provoacă și o stare de urgență. Planul lui Dumnezeu de mântuire pentru creația Sa a intrat într-o nouă etapă decisivă. Cum ne raportăm la ea? Și cum ne raportăm la Israel? Cum se raportează Biserica la Israel? Acest lucru a condus la douăsprezece teze despre locul lui Israel în planul de mântuire al lui Dumnezeu, în care este expusă alegerea lui Israel de către Dumnezeu pentru a binecuvânta națiunile.

Citește aici cele 12 teze!

 

2975 accesări

stiri din israel ultimele reclama

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.