Seria „Cuvânt din Sion”

Scris în . Publicat în Israel.

O serie produsă de GOD TV cu un scurte devoționale din Israel, avându-l ca gazdă pe pastorul mesianic Ron Cantor. Împreună cu acesta, telespectatorii pot descoperi Țara Bibliei, locațiile sale istorice și explicații ale pasajelor scripturale din perspectivă evreiască.


Cuvânt din Sion - episodul 21 - Prezinta doua activitati de la Nazareth Village - tamplaria si tesutul - dupa cum se presupune ca era pe vremea lui Isus.


Cuvânt din Sion - episodul 19 - Episod special! In acest episod suntem martorii unui botez in raul Iordan.


Cuvânt din Sion - episodul 18 - In acest episod Ron Cantor vorbeste despre botez si despre puterea pe care o avea in contextul Noului Testament.


Cuvânt din Sion (17) - Prezinta Yardenit, un loc consacrat botezului in raul Iordan.


Cuvânt din Sion (16) - Continua discutia despre BioBee, compania care a schimbat lumea agriculturii oferind soluții biologice impotriva daunatorilor.


Cuvânt din Sion (15) - În Geneza, Dumnezeu ne spune că ne-a oferit pământul ca să-l lucrăm și să-l păzim.
In acest episod aflam despre BioBee, o companie israeliana care a inițiat agricultura organica la scara comerciala in Israel.


Cuvânt din Sion (14) - Episod despre expresia „lucrarea mea”. Să abandonăm mentalitatea de tipul "lucrarea mea" și să adoptăm modelul apostolic de slujire în echipă pe care îl observăm în Noul Legământ.


Cuvânt din Sion (13) - Episod din centrul Ierusalimului, despre teologia inlocuirii.


Cuvânt din Sion (12) - Discutie cu Avner despre promisiunea facuta de Dumnezeu lui Avraam. Aflam ca Avraam a trebuit sa plateasca o taxa de protectie pentru a obtine ce ii promisese Dumnezeu. Avraam a plătit contravaloarea primei bucăți de teren pe care au deținut-o vreodată evreii, care este Beer Seva.


Cuvânt din Sion (11) - În acest episod, invitatul este Avner Boskey, autorul cartii „How to be messianic without becoming meshuggeh” si discuta despre cartea acestuia.


Cuvânt din Sion (10) - In acest episod, Ron Cantor vorbeste despre importanta legamantului. Un legamant e mai mult decat un simplu contract intre doi oameni impartiali. Ideea este de a avea un scop comun. Cele doua parti fac un legamant inaintea Domnului, pentru ca voia Lui sa se implineasca.


Cuvânt din Sion (9) - In acest episod se afla la Beer Seva si vorbeste putin despre oras si despre fantana sapata de Avraam acolo si semnificatia ei.


Cuvânt din Sion (8) - In acest episod continua sa vorbeasca despre Makhtesh Ramon, despre desertul Negev si despre turismul din acea zona. Ce putem face si ce putem vedea acolo? Aflam in acest episod.


Cuvânt din Sion (7) - In acest episod vorbeste, impreuna cu Hen Yannay, despre Makhtesh Ramon, un crater din desertul Negev.

Cuvânt din Sion (6) - In acest episod prezinta Parcul Timna unde se afla si coloanele lui Solomon.


Cuvant din Sion (5) - In acest episod, Ron Cantor se afla intr-un punct pe Marea Rosie, de unde poate vedea patru națiuni diferite care nu se înțeleg întotdeauna. Vorbeste cate putin despre fiecare.


Cuvant din Sion (4) - In acest episod se vorbeste despre formarea statului Iordania, despre palestinieni si unde este locul lor. El subliniaza faptul ca niciodata nu a existat un stat numit „Palestina”, ci era doar un teritoriu care se numea asa.


Cuvant din Sion (3) - In acest episod prezinta observatorul subacvatic din Eilat.


Cuvant din Sion (2) - In acest episod aflam mai multe despre kibbutz-ul Yotvata si despre cum poate deveni cineva membru al kibbutz-ului.


Cuvant din Sion (1) - In acest episod vorbeste despre cum a luat nastere kibbutz-ul Yotvata, in anul 1956, si despre cum s-a dezvoltat pana in prezent. 


 

4446 accesări

stiri din israel ultimele reclama

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.