Înregistrările conferinței „Rugăciune pentru Israel” - ediția 2019 - tema „Semnele vremurilor”

Înregistrările conferinței „Rugăciune pentru Israel” - ediția 2019 - tema „Semnele vremurilor”

Scris în . Publicat în Israel.

Vă punem la dispoziție înregistrările video ale conferinței „Rugăciune pentru Israel”. Cea de-a XII-a ediţie a fost organizată de Alfa Omega TV în parteneriat cu asociaţia internațională Christians for Israel şi Reteaua de Rugăciune pentru Romania. Tema evenimentului găzduit de Biserica Baptistă „Maranata” din Timișoara a fost „Semnele vremurilor”.

Desfaşurată timp de doua zile, conferința a fost structurata pe patru sesiuni susţinute de reverendul Willem J.J. Glashouwer, președintele organizatiei internaţionale Christians for Israel.

In cadrul sesiunilor, Willem Glashouwer a prezentat semnificaţia Israelului şi importanţa oraşului Ierusalim în vremurile din urma, a vorbit despre planurile profetice ale lui Dumnezeu şi semnele din Biblie care indică viitorul pozitiv al istoriei.

În prima sesiune, s-a discutat despre motivul pentru care Israelul este un popor special, despre originea Israelului și despre profețiile cu privire la poporul evreu. Mai apoi, s-a răspuns la întrebarea „Ce este sionismul și care este planul lui Dumnezeu cu Israel?”

În cadrul sesiunii următoare, Willem Glashouwer a vorbit despre faptul că Dumnezeu încă mai are un scop cu poporul evreu, nu doar cu biserica Sa. De asemenea, reverendul a explicat planul diavolului de a distruge Israelul sub orice formă.

A treia sesiune a oferit răspunsuri la întrebarea „Care sunt semnele care prevestesc venirea Domnului?” Willem Glashouwer a vorbit despre profețiile scrise în Biblie cu privire la planul lui Dumnezeu cu poporul evreu. De asemenea, el a menționat câteva dintre minunile pe care Dumnezeu le-a făcut când era pe pământ.

La final, în timpul sesiunii a patra, Willem Glashouwer a expus semnele vremurilor din urmă și frecvența cu care acestea se împlinesc în zilele noastre.

Mai jos găsiți un playlist conținând toate cele patru sesiuni ale conferinței.

2322 accesări

stiri din israel ultimele reclama

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.