Vremea Cercetării, cu Tudor și Mirela Pețan Calea, Adevărul și Viața 623

Adaugat la :  26.03.2020

În PREMIERĂ, deseară, de la 20:00: Vremea Cercetării, cu Tudor și Mirela Pețan | Calea, Adevărul și Viața 623

Isus a plans pentru cetatea Ierusalimului, care a ratat vremea cercetarii. Este important sa intelegem in aceasta vreme planul Domnului pentru fiecare dintre noi, pentru Biserica sa, pentru Romania si pentru toate natiunile. Este un moment de cercetare globala, cum nu a mai fost in istoria omenirii. Da, este o dezlantuire a puterillor intunericului, dar Dumnezeu este in control deplin, si EL va folosi fiecare situatie pentru a implini planul Sau. Un timp de rascruce pentru fiecare intre noi dar si pentru Romania!

Dă SHARE dacă ți se pare util ce vezi acum.

Alte ediții te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/calea-adevarul-si-viata-talk-show

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.