Vremea Cercetării, cu Tudor și Mirela Pețan Calea, Adevărul și Viața 623

Adaugat la :  26.03.2020

În PREMIERĂ, deseară, de la 20:00: Vremea Cercetării, cu Tudor și Mirela Pețan | Calea, Adevărul și Viața 623

Isus a plans pentru cetatea Ierusalimului, care a ratat vremea cercetarii. Este important sa intelegem in aceasta vreme planul Domnului pentru fiecare dintre noi, pentru Biserica sa, pentru Romania si pentru toate natiunile. Este un moment de cercetare globala, cum nu a mai fost in istoria omenirii. Da, este o dezlantuire a puterillor intunericului, dar Dumnezeu este in control deplin, si EL va folosi fiecare situatie pentru a implini planul Sau. Un timp de rascruce pentru fiecare intre noi dar si pentru Romania!

Dă SHARE dacă ți se pare util ce vezi acum.

Alte ediții te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/calea-adevarul-si-viata-talk-show

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista