Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Mesagerul - Bine sau Dumnezeiesc - 4 - Adevarul omis - John Bevere

Adaugat la :  21.02.2019

Bine sau Dumnezeiesc 4/6 - „Adevarul omis” - in acest epiosod vorbeste despre relatia personala a unui om cu Dumnezeu.

TOATE SESIUNILE AICI: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/9019-seminar-intreg-gratuit-bine-sau-dumnezeiesc-john-bevere

DESPRE SEMINARUL BINE SAU DUMNEZEIESC

De ce binele fara Dumnezeu nu este indeajuns de bine? Daca este bun, probabil ca este de la Dumnezeu. Oare? In vremea aceasta, termenii bine si dumnezeiesc par a fi unul si acelasi lucru. Credem ceea ce este acceptat in mod general, ca binele este in acord cu voia lui Dumnezeu. Generozitatea, umilinta, dreptatea — reprezinta binele. Egoismul, aroganta, cruzimea — reprezinta raul. Distinctia pare destul de evidenta. Dar oare la atat se limiteaza totul? Daca binele este atat de evident, de ce ne mai cere Biblia sa il discernem si sa il recunoastem? Bine sau Dumnezeiesc? Acesta nu este un alt mesaj de dezvoltare personala. Aceasta carte va face mai mult decat sa iti ceara sa iti schimbi comportamentul. Ea te va imputernici sa relationezi cu Dumnezeu la un nivel care va influenta fiecare aspect al vietii tale.