Claudius Samartinean, lider IHOP-TM - Cum ne raportam la Dumnezeu cu privire la avort?

Adaugat la :  23.03.2016

Claudius Samartinean, lider al Casei Internationale de rugaciune Timisoara: “Dumnezeu da un exemplu clar in Psalmul 106 la felul in care trebuie sa ne relationam la Dumnezeu cu privire la problema avortului. In Psalmul 106 este scris faptul ca natiunea Israel si-a adus fii si ficele ca jertfa pe altarul lui Moloh si Dumnezeu este gata sa judece intreaga natiune, Dumnezeu este gata sa ucida intreaga natiune, pentru ca avortul este o sursa de a infesta, de a polua o intreaga natiune. Si atunci Dumnezeu spune ca sunt gata sa nimicesc intreg poporul, dar versetul 23 spune ca Moise a stat intre Dumnezeu si popor, iar Biserica ca si reprezentant a lui Dumnezeu intre oameni este chemata sa fie prima care isi sfasie inima si care se roaga inaintea lui Dumnezeu, ca Dumnezeu sa aduca mila in locul judecatii sale.”

fii #proviata: http://alfaomega.tv/pro-viata

Casa de rugaciune Internationala Timisoara: http://ihop-tm.ro

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.