Petru Mengher, lider IHOP-TM - Avortul e o trauma. Oare ce facem noi referitor la avort?

Adaugat la :  17.03.2017

Oare ce facem noi? Cum privim noi referitor la avort?  Noi facem o actiune impotriva unor fiinte care nu se pot apara. Facem ceva impotriva vietii pe care Dumnezeu o da fiintelor acelora mici, plapande, poate dezvoltate mai ult sau mai putin si le luam viata si le luam dreptul pe care Dumnezeu l-a dat la viata.
Lucrul care ma misca este faptul ca femeile acelea care au avortat toate, toate raman cu o trauma in sufletul lor. Unora li se pare ca doar scapi de o sarcina nedorita, dar defapt este mult mai grav pentru ele, defapt au parte de niste suferinte interioare, de niste amintiri, de momente ale vietii in care isi aduc aminte de lucrul care l-au facut. De aceea suntem pto-viata, de aceea suntem oamenii care militeaza impotriva avorturilor, de aceea suntem omanii care sfatuim pe altii si ne rugam lui Dumnezeu ca El sa puna gandurile bune, ca mamele sa pastreze copii, pentru a fi o mare binecuvantare, pentru ele si pentru natiune.
Interviu cu Petru Mengher, lider al Casei Internationale de rugaciune Timisoara
fii #proviata: http://alfaomega.tv/pro-viata
Casa de rugaciune Internationala Timisoara: http://ihop-tm.ro

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.