Lucian Oniga - Tabara Peniel 2018 - Supranatural

Adaugat la :  6.07.2018

De ce tabara Peniel de anul acesta se numeste „Supranatural”?

L-am avut invitat in studioul Alfa Omega TV pe fratele Lucian Oniga - initiatorul si unul dintre organizatorii taberelor Peniel, iar el ne-a raspuns la intrebarea de mai sus.

Investeste in relatia ta cu Dumnezeu in aceasta vara! Inscrie-te in tabara si ia cu tine un prieten (sau mai multi)!

Mai multe detalii despre acest eveniment gasesti la link-ul urmator: https://www.facebook.com/events/460930464331822/

Material extras din emisiunea „Realitati si perspective” 73 - Tabara Peniel: Supranatural. Invitat: Lucian Oniga (Presedinte, Fundatia Peniel) - aprilie 2018. Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - https://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective #‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.