Toate sunt posibile: 5 minute pentru suflet, episodul 11

Adaugat la :  24.08.2020

Aproape în fiecare an, înainte să mergem în concediu, se întâmpla ceva rău. Dar, de fiecare dată, în orice circumstanță am fost, Dumnezeu ne-a ajutat, El a făcut toate lucrurile posibile. Uneori, afirmația anterioară sună a clișeu. Știm asta, dar nu am experimentat mereu versetul în viața noastră, așa că de multe ori încercăm să ne agățăm de realitatea curentă și de ce putem face noi.

Dumnezeu nu ne promite că ne va rezolva toată agenda de lucruri imposibile, dar promite că se va îngriji de nevoile noastre reale. CV-ul lui Dumnezeu este uriaș: nu s-a blocat de un uriaș, în fața unui munte sau a unei mări etc.

Ia acest adevăr în inima ta: Pentru Dumnezeu, toate lucrurile sunt posile.

Îți place? Dă thumbs up și transmite mai departe.

O producție Biserica Creștină „Noua Generație” din Târgu Mureș. Mai multe materiale aici: https://bcng.ro/

Dă click pe link, vei avea acces la mai multe resurse pentru sufletul tău: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Alte devoționale: https://alfaomega.tv/devotional

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională