Emisiunea Liber de datorii 1.11 - Mentalitatea saraciei si a prosperitatii daruind in dragoste

Adaugat la :  26.03.2016

Cele 3 mentalitati de darnicie sunt: mentalitatea de saracie, prosperitate si Administrare. Noi trebuie sa muncim pentru a avea in exces astfel incat sa fim capabili sa dam celor ce sunt in nevoi, sa muncim pentru a avea mult mai mult decat doar pentru implinirea nevoilor noastre. In noul legamant suntem judecati pentru darnicia noastra in functie de ceea ce se afla in in inimile noastre. Administrarea financiara include o responsabilitate venita din relatia de incredere dintre noi si Dumnezeu.

Emisiunea se difuzeaza in fiecare marti la 17:30, la Alfa Omega TV.

Afla mai multe informatii, parcurge sau descarca pachetul electronic gratuit Liber de datorii: http://alfaomega.tv/liberdedatorii

DESPRE LIBER DE DATORII

Materialele din pachetul Liber de datorii prezinta diverse aspecte ce privesc administrarea bugetului personal, bazata pe cartea Liber de Datorii, de Ray si Shirley Noftsinger. Moderatorii emisiunilor video, Mirabela si Florian Vasile, parcurg impreuna cu dvs. o serie de subiecte practice si aplicabile in viata de zi cu zi. Pe langa sfaturile practice bazate pe experienta autorilor si realitatile din Romania, emisiunile includ si interviuri cu diverse persoane care au trecut prin dificultati financiare sau care ofera consiliere specializata in vederea administrarii finantelor.

Pachetul multimedia LIBER DE DATORII - Administrarea inteleapta a finantelor personale este oferit gratuit de catre Alfa Omega TV in format electronic, si poate fi descarcat la adresa: http://alfaomega.tv/liberdedatorii, sau si ca pachet carte+DVD (15 lei+taxe postale) De asemenea, puteti descarca si o prezentare si ghidul orientativ de studiu in format PDF.

Noi, echipa AOTV si realizatorii, ne dorim ca materialele sa fie o reala binecuvantare pentru cat mai multi oameni si sa le aduca eliberare de datorii si intelepciune in gestionarea bugetului personal.

Cui se adreseaza aceasta serie multimedia?

Acest pachet este conceput pentru fiecare credincios ce doreste sa-si gestioneze mai bine finantele personale, sa scape de datorii sau sa le evite printr-o administrare inteleapta a bugetului. Pachetul este ideal atat pentru studiu individual, in familie, sau in grupuri mici de casa in biserica dvs, dar si in alte contexte.

Afla mai multe informatii, parcurge sau descarca pachetul electronic gratuit Liber de datorii: http://alfaomega.tv/liberdedatorii

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.