Emisiunea Liber de datorii 1.7 - Consecinte, capcane si simptome ale datoriilor

Adaugat la :  26.03.2016

In aceasta emisiune se vorbeste despre datorii si consecintele lor. Care sunt lucrurile ce pot cauza datoriile? In momentul in care noi intram in datorii, acestea creeaza piedici in Imparatia lui Dumnezeu, ne jefuiesc de libertatea financiara pentru a sustine lucrarile Imparatiei. Cum putem identifica lucrurile care ne pot prinde in capcana datoriilor? Primul semn al unui pericol de dezastru financiar, ar fi sa ne aflam intr-o conditie care nu produce viata si evlavie.

Afla mai multe informatii, parcurge sau descarca pachetul electronic gratuit Liber de datorii: http://alfaomega.tv/liberdedatorii

DESPRE LIBER DE DATORII

Materialele din pachetul Liber de datorii prezinta diverse aspecte ce privesc administrarea bugetului personal, bazata pe cartea Liber de Datorii, de Ray si Shirley Noftsinger. Moderatorii emisiunilor video, Mirabela si Florian Vasile, parcurg impreuna cu dvs. o serie de subiecte practice si aplicabile in viata de zi cu zi. Pe langa sfaturile practice bazate pe experienta autorilor si realitatile din Romania, emisiunile includ si interviuri cu diverse persoane care au trecut prin dificultati financiare sau care ofera consiliere specializata in vederea administrarii finantelor.

Pachetul multimedia LIBER DE DATORII - Administrarea inteleapta a finantelor personale este oferit gratuit de catre Alfa Omega TV in format electronic, si poate fi descarcat la adresa: http://alfaomega.tv/liberdedatorii, sau si ca pachet carte+DVD (15 lei+taxe postale) De asemenea, puteti descarca si o prezentare si ghidul orientativ de studiu in format PDF.

Noi, echipa AOTV si realizatorii, ne dorim ca materialele sa fie o reala binecuvantare pentru cat mai multi oameni si sa le aduca eliberare de datorii si intelepciune in gestionarea bugetului personal.

Cui se adreseaza aceasta serie multimedia?

Acest pachet este conceput pentru fiecare credincios ce doreste sa-si gestioneze mai bine finantele personale, sa scape de datorii sau sa le evite printr-o administrare inteleapta a bugetului. Pachetul este ideal atat pentru studiu individual, in familie, sau in grupuri mici de casa in biserica dvs, dar si in alte contexte.