Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Emisiunea Liber de datorii 1.9 - Cum iesim din datorii

Adaugat la :  26.03.2016

Ce lucruri de valoare putem aduce la locul de munca, pentru a ne face munca mai usoara? Daca suntem pasionati pentru anumite lucruri cu siguranta circumstantele din jur nu vor mai conta!

Cat pot sa consum si sa fiu satisfacut? Pentru a te indrepta spre directia corecta, trebuie sa: Dezvolti un plan de cheltuiala, sa tii o evidenta a cheltuielilor si sa urmaresti datoriile separat de cheltuieli!

Emisiunea se difuzeaza in fiecare marti la 17:30, la Alfa Omega TV.

Afla mai multe informatii, parcurge sau descarca pachetul electronic gratuit Liber de datorii: http://alfaomega.tv/liberdedatorii


DESPRE LIBER DE DATORII

Materialele din pachetul Liber de datorii prezinta diverse aspecte ce privesc administrarea bugetului personal, bazata pe cartea Liber de Datorii, de Ray si Shirley Noftsinger. Moderatorii emisiunilor video, Mirabela si Florian Vasile, parcurg impreuna cu dvs. o serie de subiecte practice si aplicabile in viata de zi cu zi. Pe langa sfaturile practice bazate pe experienta autorilor si realitatile din Romania, emisiunile includ si interviuri cu diverse persoane care au trecut prin dificultati financiare sau care ofera consiliere specializata in vederea administrarii finantelor.


Pachetul multimedia LIBER DE DATORII - Administrarea inteleapta a finantelor personale este oferit gratuit de catre Alfa Omega TV in format electronic, si poate fi descarcat la adresa: http://alfaomega.tv/liberdedatorii, sau si ca pachet carte+DVD (15 lei+taxe postale) De asemenea, puteti descarca si o prezentare si ghidul orientativ de studiu in format PDF.


Noi, echipa AOTV si realizatorii, ne dorim ca materialele sa fie o reala binecuvantare pentru cat mai multi oameni si sa le aduca eliberare de datorii si intelepciune in gestionarea bugetului personal.


Cui se adreseaza aceasta serie multimedia?

Acest pachet este conceput pentru fiecare credincios ce doreste sa-si gestioneze mai bine finantele personale, sa scape de datorii sau sa le evite printr-o administrare inteleapta a bugetului. Pachetul este ideal atat pentru studiu individual, in familie, sau in grupuri mici de casa in biserica dvs, dar si in alte contexte.


Afla mai multe informatii, parcurge sau descarca pachetul electronic gratuit Liber de datorii: http://alfaomega.tv/liberdedatorii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.