Emisiunea Liber de datorii 4 - Taramul mai mult decat indeajuns fisa de autoevaluare GPS financiar

Adaugat la :  8.10.2015

In editia din aceasta saptamana a emisiunii Liber de datorii, se vorbeste despre al treilea taram, taramul mai mult decat indeajuns. Aceasta este locul in care avem tot ceea ce ne trebuie pentru noi si familia noastra dar avem suficient si pentru a-i binecuvanta pe altii. Este nivelul in care incepem sa privim cu generozitate la nevoile celorlalti. Odata ce suntem confortabili din punct de vedere financiar, ar trebui sa muncim sa fim o binecuvantare pentru altii. In taramul mai mult decat indeajuns, oamenii muncesc pentru a darui, nu doar pentru a trai.

In a doua parte a emisiunii este inclusa o fisa de auto-evaluare financiara, in scopul de a ne ajuta sa vedem unde ne aflam si cum putem face un plan sa ajungem unde ne dorim din punct de vedere financiar.