Pachet promotional Joyce Meyer - 5 albume DVD - economiseste taxele postale

Adaugat la :  14.01.2015

Comanda album DVD: http://alfaomega.tv/librarie/slujind-trupul-lui-hristos/pachet-promotional-joyce-meyer-produs

Comanda acum Pachetul Promotional Joyce Meyer si il vei primi fara sa platesti taxe postale!

Acest pachet cuprinde:

O viata - povestea lui Joyce Meyer: Acest portret personal nu se refera doar la calatoria de la abuzul extrem din copilarie la vindecarea si restaurarea vietii lui Joyce Meyer, ci ne vorbeste si despre VIATA care a facut posibila aceasta calatorie – Isus Cristos – si despre modul in care aceasta viata poate sa lucreze si in tine. Joyce impartaseste modul in care Isus poate ajuta pe oricine sa invinga in luptele personale si sa gaseasca adevarata libertate.

Campul de batalie al mintii: Te lupti cu frica, mania sau imaginea de sine? Dorinta lui Dumnezeu este ca tu sa le invingi! Cum? El te va ajuta sa dezvolti in tine gandirea lui Hristos. Mintea ta este un camp de batalie pe care lupta si dusmanul. Tu insa poti castiga batalia prin aceasta invatatura care iti poate schimba viata. Prin intermediul acestor DVD-uri Joyce iti explica modul in care acest lucru este posibil.

Nu mai fi suparat pe tine insuti: Ce nu este in regula cu mine? Ce nu este in regula cu mine? Aceasta este placa pe care o tot auzi in capul tau? Te descurajezi si te condamni rapid pentru orice greseala minora pe care o comiti? Te simti ca si cum Dumnezeu este furios pe tine de cele mai multe ori, si ca, daca ai depune ceva mai mult efort, El ar fi mai incantat de tine? Te placi pe tine insuti? Este vremea sa nu mai fi suparat pe tine insuti! Isus a venit pentru a te indrepta. Indiferent cat de multa strambatate ar folosi diavolul impotriva ta, tu deja ai parte de acceptarea si iubirea neconditionata ale lui Dumnezeu prin jertfa lui Hristos. Prin aceasta invatatura atat de actuala, Joyce te va invata cum sa nu mai fi suparat pe tine insuti, patrunzand intr-o viata de pace si fericire. Si tu poti sa te iubesti intr-un mod echilibrat, dupa voia lui Dumnezeu - incepe chiar azi!

Fii increzator: Un credincios lipsit de incredere este asemenea unui avion cu reactie aflat pe pista de decolare, dar fara combustibil. Insa, ceea ce ne ofera stabilitate pentru a birui este increderea in Hristos care traieste in noi. E timpul sa inveti cum sa nu mai fi atat de dur cu tine si sa-ti apreciezi unicitatea. Acest mesaj te va elibera de dependenta de aprobare ca sa te poti bucura de pace si incredere.

Scapa de teama si ingrijorare: Traiesti cu un sentiment acut ca ceva rau ti se va intampla? Multi oameni au o astfel de viata. Biblia vorbeste despre anumite presentimente rele pe care le avem si care starnesc in noi teama si nesiguranta, impiedicandu-ne sa progresam in viata. Exista, din fericire, o modalitate de a iesi din acest tipar, eliberandu-ne de orice forma de temere sau nesiguranta. Totul incepe in mintea noastra.

joycemeyer libJoyce Meyer este unul din cei mai importanţi invaţatori practici ai Bibliei din lume. Desemnata de catre revista New York Times ca fiind cel mai bun autor de carţi vandute, ea a scris mai mult de şaptezeci de carţi inspirative, incluzand The Confident Women (Femeia increzatoare), I Dare You (Te infrunt), intreaga colecţie de carţi Battlefield of the Mind (Campul de batalie al minţii), prima sa incercare in ficţiune cu The Penny şi multe altele. Ea a lansat, de asemenea, mii de invaţaturi audio, precum şi o biblioteca video completa. Programele ei de radio şi televiziune Enjoying Everyday Life (Bucura-te in fiecare zi) sunt difuzate in intreaga lume. Ea calatoreşte mult, organizand diferite conferinţe. Joyce şi soţul ei, Dave, sunt parinţii a patru copii şi locuiesc in St. Louis, Missouri.

Bucura-te in fiecare zi, programul ei de televiziune şi radio este difuzat in intreaga lume şi are o audienţa potenţiala de trei miliarde de oameni. De la lupta ei cu cancerul de san pana la problemele zilnice ale vieţii, Joyce Meyer vorbeşte intr-un mod deschis şi practic, despre experienţele personale pentru ca alţi creştini sa se bucure de libertate in viaţa. Puteţi viziona, in fiecare zi, emisiunea Bucura-te in fiecare zi pe canalul Alfa Omega TV (informaţii despre difuzare: www.alfaomega.tv, la secţiunea Program TV). De asemenea, emisiunile ei pot fi vizionate, atat in limba romana, cat si in limba maghiara, online pe www.alfaomega.tv/mediacenter.

Comanda album DVD: http://alfaomega.tv/librarie/slujind-trupul-lui-hristos/pachet-promotional-joyce-meyer-produs

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.