Conf. Inchinarea care schimba natiunea - 2 - Johan Ravesloot (Baia Mare, 2016)

Adaugat la :  27.05.2019

In aceasta sesiune Johan Ravesloot vorbeste despre conducerea in biserica. conducerea e necesara intr-o biserica, pentru a avea impact. Conducerea e necesara pentru ca inchinarea sa se dezvolte si e unul dintre daruri pe care Dumnezeu le-a dat bisericii. Conducerea e un dar spiritual si fiecare biserica are nevoie de asta.

Johan incearca sa raspunda la doua intrebari:

-cum gasiti liderul potrivit pentru biserica voastra?

-cum ii puteti antrena si pregati pe acesti lideri pentru ca ei sa fie mai eficienti?

Toate sesiunile conferintei aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/10653-conf-inchinarea-care-schimba-natiunea-baia-mare-2016-inregistrari

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista