Pasiune Pura 7.19 - Homosexualitate, HIV - Dean Greer

Adaugat la :  25.01.2018

In editia din aceasta saptamana a emisiunii „Pasiune Pura” putem vedea povestea de viata a lui Dean Greer, care astazi este coordonator la nivel national al organizatiei „Living Waters” in Statele Unite. Dean e un fost homosexual depistat cu virusul HIV. In cele din urma, viata lui a fost transformata de Isus.

Dean a crescut in biserica, aceasta fiind pastorita de parintii lui. El se lupta cu atractia pentru persoane de acelasi sex. Tatal lui nu ar fi stiut cum sa reactioneze la acest lucru, asa ca Dean a ascuns totul inauntrul lui. Simtea dorinta de a-si exprima afectiunea pentru persoane de celasi sex si stia ca nu o putea face in contextul in care este, asa ca s-a introlat timp de doi ani in marina, unde a avut relatii sexuale cu barbati. dupa acei doi ani, Dean a fost depistat cu virusul HIV.

Mai multe resurse pe aceasta tema: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate