Pasiune Pura 7.20 - Respingere, prostitutie, HIV - Louisa Shope

Adaugat la :  7.10.2022

In aceasta editie a emisiunii „Pure Passion” puteti urmari povestea de viata a lui Louisa Shope care si-a pierdut parintii de mic copil. De atunci ea a trait o vita de repsingere si de durere, pana cand a ajuns sa Il intalneasca pe Isus.
Dupa ce mama Louisei a murit, ea nu a vorbit cu nimeni timp de doua saptamani. Ea a crezut ca mama ei plecase sa fie cu Dumnezeu, pentru ca nu o dorea si nu era vrednica de dragostea acesteia.
Mama adoptiva era o femeie foarte abuziva. O batea cu bete din curte, cu palete, cu scanduri, pana cand Louisa sangera.
Louisa niciodata nu a avut un sentiment de apartenenta.
Mama adoptiva ii ameninta pe ea si pe fratii ei ca ii duce inapoi la orfelinat daca nu se comporta cum trebuie.
Mai tarziu, Louisa a devenit prostituata, incercand sa linisteasca dorinta ei de afectiune prin faptul ca se culca cu barbati. In anul 2008 a fost depistata cu virusul HIV. A avut 162 de infectii in mai putin de doi ani.
Dumnezeu a promis ca o va vindeca si a facut-o. astazi, Louisa nu mai are nici urma de virus HIV in sange.
Mai multe resurse pe aceasta tema: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.