Pasiune Pura 7.20 - Respingere, prostitutie, HIV - Louisa Shope

Adaugat la :  25.01.2018

In aceasta editie a emisiunii „Pure Passion” puteti urmari povestea de viata a lui Louisa Shope care si-a pierdut parintii de mic copil. De atunci ea a trait o vita de repsingere si de durere, pana cand a ajuns sa Il intalneasca pe Isus.

Dupa ce mama Louisei a murit, ea nu a vorbit cu nimeni timp de doua saptamani. Ea a crezut ca mama ei plecase sa fie cu Dumnezeu, pentru ca nu o dorea si nu era vrednica de dragostea acesteia.

Mama adoptiva era o femeie foarte abuziva. O batea cu bete din curte, cu palete, cu scanduri, pana cand Louisa sangera.

Louisa niciodata nu a avut un sentiment de apartenenta.

Mama adoptiva ii ameninta pe ea si pe fratii ei ca ii duce inapoi la orfelinat daca nu se comporta cum trebuie.

Mai tarziu, Louisa a devenit prostituata, incercand sa linisteasca dorinta ei de afectiune prin faptul ca se culca cu barbati. In anul 2008 a fost depistata cu virusul HIV. A avut 162 de infectii in mai putin de doi ani.

Dumnezeu a promis ca o va vindeca si a facut-o. astazi, Louisa nu mai are nici urma de virus HIV in sange.

Mai multe resurse pe aceasta tema: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate