„Cristos pentru Oltenia” mobilizează poporul la rugăciune

Adaugat la :  3.02.2024

Biblia spune în Evanghelia după Matei că acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Domnului Isus, este și El în mijlocul lor. Astfel, înțelegem că rugăciunea are un rol foarte important în viața credincioșilor, la nivel individual, dar și în unitate. Rugăciunea este principala modalitate de comunicare cu Dumnezeu, iar atunci când Îi cerem ceva trebuie să fim în acord cu voia Lui. De multe ori rugăciunea este întărită prin perioade de post. O cercetare atentă a Scripturii ne arată că Dumnezeu încurajează rugăciunile în unitate, indiferent de confesiune. Plecând de la acest adevăr biblic și dorind să pună în practică Scriptura, liderii organizației „Cristos pentru Oltenia”, sub care funcționează o lucrare apostolică, sprijină înaintarea Cuvântului lui Dumnezeu printre oameni. Astfel, a fost început un proiect de mobilizare a poporului la rugăciune. Am aflat mai multe informații de la Milorad Novacovici, liderul asociației.

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: www.alfaomega.tv/donatii

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje din perspectivă creștină accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje din perspectivă creștină: https://alfaomega.tv/stiri

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.