DOC Cartea interzisa - Miercuri, 4 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV

Adaugat la :  3.10.2017

De-a lungul secolelor, superstitiile si ignoranta au controlat mintile oamenilor. Cativa oameni curajosi au ascultat de Dumnezeu si au adus scriptura in lume. John Wycliffe, Martin Luther si William Tyndale au fost cei care au luptat pana la capat pentru visul lor. Descopera povestea fascinanta din spatele celei mai faimoase carti din istorie.Cartea interzisa nu seamana cu nimic din ce ai vazul pana acum. Gazduit de Dr. Craig Lampe, acest documentar te va purta intr-o calatorie fascinanta in timp, o calatorie in care vei cunoaste cele mai importante locuri din istoria crestinismului.Cartea interzisa este pur si simplu cea mai specifica si captivanta productie, avand ca subiect modul in care a aparut Biblia, modul in care Cuvantul lui Dumnezeu a strabatut generatii intregi de-a lungul a vremurilor.

DOC: Cartea interzisa - Miercuri, 4 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv