Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Am văzut căzând bombe și mortiere | Știre Jerusalem Dateline | Alfa Omega TV

A apărut noul documentar despre invizibilul Iron Dome care protejează comunitățile israeliene de rachetele dușmane. Sistemul israelian Iron Dome a salvat nenumărate vieți de când a fost pus în funcțiune în urmă cu aproape 10 ani. Acum, producătorii de film spun această poveste uimitoare a sistemului defensiv aerian israelian într-o nouă serie de documentare.

Citeste mai departe

Realități și perspective MAGAZIN 22 septembrie 2020

În ediția din această săptămână veți putea urmări grupajul de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7, câtva știri preluate de la Global News Alliance, despre cei douăzeci de iranieni care au pornit în călătoria schimbării vieților lor, despre Zidul etern al rugăciunii ce a primit răspuns, monumentul din Anglia, despre pastorul din Cornwall care a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT și despre creșterile remarcabile ale numărului de traduceri ale Bibliei. Apoi, de la TPS veți afla despre faptul că în urma acordului de pace al Israelului cu Bahrain, Autoritatea Palestiniană și-a rechemat ambasadorul din Manama, iar în final vă invităm să urmăriți grupajul de știri și informații din actualitatea internațională, realizat de colegii noștri români de la Romanian Television Network Chicago.

Citeste mai departe

Iranienii nu sunt dușmanii nimănui. Să fie adevărat? | Știre Jerusalem DateLine 345

O nouă carte despre cum lucrează Dumnezeu în Iran. Iran și vești bune nu se găsesc de obicei în aceeași propoziție, dar autorul și evanghelistul Hormoz Shariat de la Iran Alive Ministries spune că se petrec multe lucruri nespuse la știri. Am vorbit cu dr. Shariat despre noua sa carte, Irans Great Awakening, How God Is Using A Muslim Convert To Spark Revival.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.