Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

O descoperire arheologică unică chiar în Grădina Ghetsimani

E pentru prima dată când arheologii de aici din Ierusalim au descoperit dovezi din perioada celui de-al Doilea Templu, lângă biserica din Grădina Ghetsimani, ceea ce arată legătura locului cu vremea Domnului Isus. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, ne spune cum un proiect de clădire a dus la această descoperire antică.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline | 16 ianuarie 2021

Israelul înăsprește carantina la nivel național, în timp ce numărul infectaților cu COVID crește din nou vertiginos. Apoi, Capitoliul Statelor Unite a fost sub asediu. Vom analiza implicațiile spirituale. După aceea, vom vedea Israelul în timpurile fără covid. În urmă, prezentăm o descoperire unică din vremea Domnului Isus din Grădina Getsimani. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline

Emisiune Jerusalem Dateline 361 | 16 ianuarie 2021

Israelul înăsprește carantina la nivel național, în timp ce numărul infectaților cu COVID crește din nou vertiginos. Apoi, Capitoliul Statelor Unite a fost sub asediu. Vom analiza implicațiile spirituale. După aceea, vom vedea Israelul în timpurile fără covid. În urmă, prezentăm o descoperire unică din vremea Domnului Isus din Grădina Getsimani. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV | 12 ianuarie 2021

Rezumatul știrilor: O tentativă de atac cu un autovehicul și o armă de foc a fost raportată la un post militar israelian aflat în apropierea satului Yabad din Cisiordania, situat la vest de orașul Jenin. În ciuda unei carantine dure aplicată la nivel național, Israelul se confruntă cu o creștere constantă a cazurilor de coronavirus. Directorul general al AIEA, Rafael Mariano Grossi, avertizează că, în lumina informațiilor evidente că Republica Islamică continuă procedurile de îmbogățire a uraniului, marile puteri ale lumii au doar câteva săptămâni la dispoziție pentru a reînvia acordul nuclear iranian.

Citeste mai departe

Evreii au continuat să se mute în Israel, în ciuda pandemiei

2020 a fost fără îndoială un an dificil, dar a avut și binecuvântările sale. În ciuda virusului, care a dus la carantine la nivel național și la anularea zborurilor, peste 20 000 de imigranți din 70 de țări s-au mutat în Israel în acest an, împlinind astfel profeția. Iată o relatare din 2020 despre aliyah, emigrarea evreilor în țara lor, și așteptarea că acest fenomen va fi în ascensiune în anii ce vin.

Citeste mai departe

Patru națiuni arabe au făcut pace cu Israelul în 2020

Într-o notă mult mai pozitivă, din august până la sfârșitul anului trecut, patru națiuni arabe au făcut pace cu Israelul în ceea ce se numește Acordurile Avraam. EAU și Bahrainul au făcut primii pași istorici, apoi au urmat Sudanul și Marocul, într-o acțiune atribuită președintelui Trump și consilierului său de la Casa Albă, Jared Kushner. Corespondentul CBN de la Casa Albă, Ben Kennedy, ne duce la Washington unde s-au semnat primele acorduri.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.