Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Israelul a ucis 15 milițieni susținuți de iranieni în grevă în Siria | AO NEWS

Într-un atac aerian efectuat de Forțele Aeriene Israeliene în weekend-ul trecut în localitatea Al-Bukamal au fost uciși 15 soldați ai milițiilor iraniene, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de TPS. Mai multe aeronave, „considerate a fi israeliene”, au lovit țintele iraniene, situate la granița Siriei cu Irakul.

Citeste mai departe

Un centru unic de antrenare de lideri (partea 1) | Știre Alfa Omega TV

În continuare vom prezenta prima parte dintr-un reportaj despre un centru remarcabil din inima Israelului. În urmă cu zece ani, "Știrile CBN" a început să facă un reportaj despre o organizație aflată aici, pe dealurile Samariei, parte din ținutul biblic al Israelului. Aici a început un parteneriat între evrei și creștini în a construi un centru de antrenare unic în inima Israelului. Iată cum arăta reportajul nostru în anul 2010.

Citeste mai departe

Atitudinea reținută a Israelului la granița de Nord s-a încheiat | AO NEWS

Israelul „nu va permite întărirea pozițiilor militarilor iranieni împotriva noastră în Siria și nu vom tolera nicio încercare de a fi atacați de pe teritoriul sirian”, a declarat prim-ministrul Benjamin Netanyahu, în urma unei serii de atacuri aeriene ale Forțelor Aeriene Israeliene împotriva armatei siriene a Forței Quds, lovituri ce au avut loc zilele trecute, informează TPS.

Citeste mai departe

Creștini cu un trecut musulman | Știre Alfa Omega TV

Una dintre comunitățile creștine din lume care se răspândește cel mai rapid este cea a creștinilor ce au un trecut musulman. Potrivit lucrării Communio Messianica a acestei comunități, musulmanii sunt botezați în fiecare țară cu populație majoritar musulmană. Însă, ei adesea se simt izolați de Trupul global al lui Hristos. Din acest motiv, organizația a găzduit o zi de rugăciune mondială pentru acești creștini cu mesajul: ”Nu sunteți singuri.” George Thomas de la CBN a stat de vorbă cu Harun Ibrahim de la Al-Hayat Ministries despre motivul pentru care este periculos să părăsești islamul.

Citeste mai departe

Iran în spatele atacului cu rachete în Israel | AO NEWS

O sursă palestiniană citată de TPS estimează că rachetele trase asupra Israelului în weekendul acesta de către Jihadul Islamic, au fost lansate ca urmare a unei directive iraniene, în urma temerilor că în ultimele săptămâni de mandat ale președintelui Donald Trump, S.U.A și Israelul vor încerca să acționeze împotriva Republicii Islamice Iran și a afiliaților săi din regiune.

Citeste mai departe

Interviu cu șefa asociației jurnaliștilor din Bahrain | Știre Alfa Omega TV

Rezoluția ONU a venit ca ripostă la Acordurile Avraam, prin care EAU, Bahrainul și Sudanul și-au normalizat relațiile diplomatice cu Israelul. Israelienii sunt entuziasmați de noua relație cu EAU și Bahrainul, dar cum se simte oare poporul din Bahrain? Julie Stahl a discutat cu șefa asociației jurnaliștilor din Bahrain pentru a afla aceasta.

Citeste mai departe

Noua relație dintre Bahrain și statul evreiesc | Știre Alfa Omega TV

137 de națiuni au votat la ONU o rezoluție pentru desemnarea Muntelui Templului ca loc exclusiv musulman, ignorând rădăcinile sale evreiești. Ambasadorul Israelului la ONU spunea că Adunarea Generală a ONU s-a desprins de realitate. Totuși, un număr tot mai mare de națiuni recunosc că Ierusalimul este capitala de necontestat a poporului evreu și a statului evreiesc.

Citeste mai departe

Marina israeliană primește prima navă de patrulare de ultimă generație | AO NEWS

Marina israeliană a anunțat recepția primei nave de patrulare de ultimă generație Sa’ar 6, cea mai avansată corvetă de patrulare a Marinei. Ceremonia de transfer a navei de patrulare și escortă a avut loc la Kiel, Germania, unde prima navă, numită I.N.S. Magen, a fost predată oficial din uzinele marine Thyssenkrupp către marina israeliană.

Citeste mai departe

La curent cu Orientul MIjlociu | Știri de la TV7 | 10 noimebrie 2020

Ierusalimul salută alegerea președintelui SUA, Joe Biden, numindu-l un mare prieten al statului Israel. Capitalele arabe din Orientul Mijlociu au exprimat reacții mixte față de schimbarea de putere așteptată în Washington. Ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, a încheiat o vizită oficială în Havana, ca parte a unei călătorii printre dușmanii regionali ai Washingtonului: Venezuela și Cuba.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.