Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Evenimente evanghelistice Cartea Cărților

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru biserici, organizații sau asociații - vă oferim posibilitatea de a organiza evenimente evanghelistice pentru copiii din comunitatea dvs. în care să proiectați unul dintre episoadele Cartea Cărților și să învățați cu copiii Poemul Mântuirii. Vă putem pune la dispoziție elemente de promovare (afiș), grafică pentru materiale promoționale (baloane, tricouri, brățări, stickere), idei de activități și costumul roboțelului Memo. Echipa locală este exclusiv responsabilă de organizarea evenimentului, noi avem rol de suport.

Dacă sunteți interesați în a organiza un eveniment Cartea Cărților, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ce înseamnă un eveniment evanghelistic Cartea Cărților?

Noua serie de desene animate Cartea Cărților îi provoacă pe copii la noi aventuri prin lumea Bibliei alături de Cristi, Oana și roboțelul Memo. Cuvântul lui Dumnezeu este prezentat printr-o grafică modernă și pe înțelesul celor mici, provocându-i să trăiască după principiile Scripturii. Astfel, aceste desene animate devin una dintre cele mai puternice unelte de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Deși aveți libertatea oricând să proiectați un episod Cartea Cărților în cadrul activităților dvs fără a ne consulta în prealabil, totuși într-un eveniment special Cartea Cărților, putem lucra împreună cu dvs pentru ceva mult mai mare și mai bine susținut logistic. Pentru noi, scopul acestor evenimente Cartea Cărților este unul evanghelistic - ne dorim să vă sprijinim să atingeți copiii și părinții din comunitatea dvs, folosind materialele Cartea Cărților.

Evenimentele Cartea Cărților au scopul de a prezenta Evanghelia copiilor din localitatea dvs. într-un mod inedit, prin proiectarea unui episod Cartea Cărților și învățarea împreună cu copiii a Poemului Mântuirii. Pe lângă vizionarea episodului, recomandăm și prezentarea unui scurt mesaj evanghelistic care să aibă ca finalitate o rugăciune pentru cei prezenți la eveniment. De asemenea, se pot organiza și jocuri și alte activități specifice copiilor. Atracția evenimentului va fi prezența roboțelului Memo (noi trimitem un costum special pe care un membru al echipei dvs îl va îmbrăca), cu care copiii își pot face fotografii la începutul și finalul programului.

Aceste evenimente pot fi organizate în orice tip de săli: biserici, săli de cultură, săli de sport sau cinematografe, cu condiția de a avea la dispoziție un sistem de sunet și un ecran destul de mare pentru numărul așteptat de participanți. Ținta sunt copiii de 6-12 ani.

Evenimentul este al dvs și organizarea sa este flexibilă, noi oferim doar logistică, materiale, suport și sugestii. Echipa locală este exclusiv responsabilă de organizarea evenimentului

Structura orientativă a unui eveniment

Orientativ, pe lângă activitățile pe care dvs decideți să le organizați (jocuri, concursuri, altele), un eveniment Cartea Cărților are câteva elemente definitorii:

 1. Vizionarea unui episod Cartea Cărților (25min). Există 52 episoade disponibile, din care să vă alegeți pe cel potrivit, în funcție de tema pe care doriți să o abordați cu copiii în acel eveniment (fiecare episod are o "lecție de viață" diferită). Aici sunt titlurile episoadelor și o scurtă descriere.
 2. Prezența roboțelului Memo (costum) care salută copiii, face poze cu ei, etc. În general, e punctul culminant al evenimentului. Memo poate apărea în mai multe momente ale programului.
 3. Cântecul „Poemul Mântuirii” - e un cântec ce prezintă copiilor Evanghelia, pe care ne-am bucura să-l învățați împreună cu copiii. Punem la dispoziție versurile, negativul și video cu semnele, sau video cu versurile afișate peste clip pentru învățarea melodiei.
 4. Prezentarea unui scurt mesaj evanghelistic cu rugăciune la final pentru copiii care sunt prezenți.

Alfa Omega TV se angajează să furnizeze următoarele materiale:

Gratuit

Contra cost

- Recuzită eveniment - Roll-up-uri decor + costum roboțel Memo (returnabile)
- 10 devoționale copii pentru premii, gratuit
- 10 cărți de colorat pentru premii, gratuit
- Grafică afiș A4/A3 și fluturaș promo A5/A6
- Grafică pentru baloane (opțional, la cerere)
- Grafică pentru tricouri (opțional, la cerere)
- Grafică brățări silicon (opțional, la cerere)

- DVD-uri la preț redus (20%) pentru a fi oferite ca premii
- Stickere A5 cu personajele CC
- Cărți de colorat suplimentare cu reducere 20%
- Devoționale pentru copii  suplimentare cu reducere 20%

(comandă cu cel puțin 14 zile înaintea evenimentului):

Dacă sunteți interesați în a organiza un eveniment Cartea Cărților, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Prin găzduirea unui astfel de eveniment, organizatorii se obligă să ofere televiziunii Alfa Omega TV fotografii și filmări de la eveniment, precum și un raport despre desfășurarea evenimentului, alături de mărturii de la participanți.

Evenimente trecute - câteva reportaje

Mai jos sunt câteva reportaje video despre evenimente recente Cartea Cărților organizate de diverse biserici și organizații din România.


Cartea Cărților a cucerit inimile copiilor din Ocna Mureș și Memo merge la spital


Cartea Cărților și BBSO învață copiii din Oradea să fie buni samariteni


Biserica i.Believe și Cartea Cărților învață copiii din Baia Mare să-și iubească aproapele


Cartea Cărților aduce bucurie copiilor din orașul Călan


Cartea Cărților a ajuns la copiii din Bihor


Evenimente evanghelistice Cartea Cărților în Brașov


Evenimente Cartea Cărților în localități din vestul țării


Proiectul evanghelistic Cartea Cărților în Baia Mare


Cartea Cărților - eveniment pentru copii la Biserica Agape Timișoara


DE CE CARTEA CĂRȚILOR?

 • Pentru că mulți din cei ce sunt acum părinți au urmărit acum 25-30 de ani episoadele din seria clasică a Cărții Cărților și își amintesc de Cristi, Oana și Memo din copilăria lor. Astfel, sunt mai  deschiși să prezinte și copiilor lor aceste desene și poveștile lor.
 • Pentru că e un mod interactiv și captivant pentru a transmite copiilor de azi povestirile Bibliei, pe înțelesul lor, prin desene animate cu o grafică atrăgătoare și mult umor.
 • Pentru că Universul Cartea Cărților are multe fațete. Chiar și după eveniment, copiii pot intra pe site sau folosi aplicația mobilă care le prezintă Evanghelia, povestirile biblice și lecții de viață.

Continuitate - Academia Cartea Cărților

Dacă doriți să continuați în a prezenta regulat copiilor povestirile biblice cu ajutorul Cartea Cărților, vă recomandăm Academia Cartea Cărților, cu 40 lecții biblice pentru școli duminicale (programă pentru un an), cu clipuri video interactive, lecții și activități interesante. Copiii care participă la evenimentul evanghelistic, dar nu vin la biserică pot fi invitați duminică la școala duminicală pentru a continua lecțiile cu Memo, Cristi și Oana.


Alfa Omega TVPoemul Mântuirii

Poemul Mântuirii din desenele Cartea Cărților a devenit cântecul preferat în sute de case de români! Învățați cu copiii voștri acest cântecel ușor de reținut pe care să-l cânte cu prietenii lor la școală, after-school sau în biserică. Noi vă încurajăm să învățați copiii acest cântecel și coregrafia, foarte simplă și ușor de urmat de către copii.

Descarcă negativul melodiei Poemul Mântuirii, gratuit: Descarca melodia

Acest poem declarativ poate fi cântat și cu semne, vedeți cum din videoul următor, inregistrat in cadrul evenimentului pentru copii organizat de Biserica Betania din Oradea in 1 iunie 2018, cu ocazia Zilei Copilului

Versuri - Poemul mântuirii

Isus, pe cruce ai murit
Ai înviat, ne-ai mântuit!
Iartă-mi acum păcatul greu
Și vreau să fii Tu Domnul meu!

Schimbă-mi Tu viața mea
Și ajută-mă a Te urma!
Schimbă-mi Tu viața mea
Și ajută-mă a Te urma!

 

Dacă sunteți interesați în a organiza un eveniment Cartea Cărților, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.