Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Asistență în organizarea de evenimente Cartea Cărților

Pentru biserici, organizații sau asociații - vă oferim posibilitatea de a organiza evenimente evanghelistice pentru copiii din comunitatea dvs. în care să difuzați unul dintre episoadele Cartea Cărților și să învățați cu copiii Poemul Mântuirii. Vă putem pune la dispoziție elemente de promovare (afiș), grafică pentru materiale promoționale (baloane, tricouri, brățări, stickere), idei de activități și costumul roboțelului Memo. Echipa locală este exclusiv responsabilă de organizarea evenimentului.

Noua serie de desene animate Cartea Cărților îi provoacă pe copii la noi aventuri prin lumea Bibliei alături de Cristi, Oana și roboțelul Memo. Cuvântul lui Dumnezeu este prezentat printr-o grafică modernă și pe înțelesul celor mici, provocându-i să trăiască după principiile Scripturii. Astfel, aceste desene animate devin una dintre cele mai puternice unelte de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Evenimentele Cartea Cărților au scopul de a prezenta Evanghelia copiilor din localitatea dvs. într-un mod inedit, prin proiectarea unui episod Cartea Cărților și învățarea împreună cu copiii a Poemului Mântuirii. Pe lângă vizionarea episodului, recomandăm și prezentarea unui scurt mesaj evanghelistic care să aibă ca finalitate o rugăciune pentru cei prezenți la eveniment. De asemenea, se pot organiza și jocuri și alte activități specifice copiilor.

Aceste evenimente pot fi organizate în orice tip de săli: biserici, săli de cultură, săli de sport sau cinematografe, cu condiția de a avea la dispoziție un sistem de sunet și un ecran destul de mare pentru numărul așteptat de participanți.

Atracția evenimentului va fi prezența roboțelului Memo cu care copiii își pot face fotografii la începutul și finalul programului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alfa Omega TV se angajează să furnizeze următoarele materiale:

Gratuit

Contra cost

- Grafică afiș
- Grafică pentru baloane
- Grafică pentru tricouri
- 10 devoționale copii pentru premii
- Roll-ups pentru decor + costum roboțel (returnabile)

- DVD-uri la preț redus pentru a fi oferite ca premii
- alte materiale pentru premii - cărți de colorat, stickere, etc

(comandă cu cel puțin 14 zile înaintea evenimentului):

Dacă sunteți interesați în a organiza un eveniment evanghelistic Cartea Cărților, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Prin găzduirea unui astfel de eveniment, organizatorii se obligă să ofere televiziunii Alfa Omega TV fotografii și filmări de la eveniment, precum și un raport despre desfășurarea evenimentului, alături de mărturii de la participanți.


Alfa Omega TVPoemul Mântuirii

Poemul Mântuirii din desenele Cartea Cărților a devenit cântecul preferat în sute de case de români! Învățați cu copiii voștri acest cântecel ușor de reținut pe care să-l cânte cu prietenii lor la școală, after-school sau în biserică. Noi vă încurajăm să învățați copiii acest cântecel și coregrafia, foarte simplă și ușor de urmat de către copii.

Descarcă negativul melodiei Poemul Mântuirii, gratuit: Descarca melodia

Acest poem declarativ poate fi cântat și cu semne, vedeți cum din videoul următor:

 

Versuri - Poemul mântuirii

Isus, pe cruce ai murit
Ai înviat, ne-ai mântuit!
Iartă-mi acum păcatul greu
Și vreau să fii Tu Domnul meu!

Schimbă-mi Tu viața mea
Și ajută-mă a Te urma!
Schimbă-mi Tu viața mea
Și ajută-mă a Te urma!

Descarcă negativul melodiei Poemul Mântuirii, gratuit: Descarca melodia

Clip inregistrat in cadrul evenimentului pentru copii organizat de Biserica Betania din Oradea in 1 iunie 2018, cu ocazia Zilei Copilului.

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.