Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Asistență în organizarea de evenimente Cartea Cărților

Pentru biserici, organizații sau asociații - vă oferim posibilitatea de a organiza evenimente evanghelistice pentru copiii din comunitatea dvs. în care să difuzați unul dintre episoadele Cartea Cărților și să învățați cu copiii Poemul Mântuirii. Vă putem pune la dispoziție elemente de promovare (afiș), grafică pentru materiale promoționale (baloane, tricouri, brățări, stickere), idei de activități și costumul roboțelului Memo. Echipa locală este exclusiv responsabilă de organizarea evenimentului.

Noua serie de desene animate Cartea Cărților îi provoacă pe copii la noi aventuri prin lumea Bibliei alături de Cristi, Oana și roboțelul Memo. Cuvântul lui Dumnezeu este prezentat printr-o grafică modernă și pe înțelesul celor mici, provocându-i să trăiască după principiile Scripturii. Astfel, aceste desene animate devin una dintre cele mai puternice unelte de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Evenimentele Cartea Cărților au scopul de a prezenta Evanghelia copiilor din localitatea dvs. într-un mod inedit, prin proiectarea unui episod Cartea Cărților și învățarea împreună cu copiii a Poemului Mântuirii. Pe lângă vizionarea episodului, recomandăm și prezentarea unui scurt mesaj evanghelistic care să aibă ca finalitate o rugăciune pentru cei prezenți la eveniment. De asemenea, se pot organiza și jocuri și alte activități specifice copiilor.

Aceste evenimente pot fi organizate în orice tip de săli: biserici, săli de cultură, săli de sport sau cinematografe, cu condiția de a avea la dispoziție un sistem de sunet și un ecran destul de mare pentru numărul așteptat de participanți.

Atracția evenimentului va fi prezența roboțelului Memo cu care copiii își pot face fotografii la începutul și finalul programului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alfa Omega TV se angajează să furnizeze următoarele materiale:

Gratuit

Contra cost

- Grafică afiș
- Grafică pentru baloane
- Grafică pentru tricouri
- 10 devoționale copii pentru premii
- Roll-ups pentru decor + costum roboțel (returnabile)

- DVD-uri la preț redus pentru a fi oferite ca premii
- alte materiale pentru premii - cărți de colorat, stickere, etc

(comandă cu cel puțin 14 zile înaintea evenimentului):

Dacă sunteți interesați în a organiza un eveniment evanghelistic Cartea Cărților, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Prin găzduirea unui astfel de eveniment, organizatorii se obligă să ofere televiziunii Alfa Omega TV fotografii și filmări de la eveniment, precum și un raport despre desfășurarea evenimentului, alături de mărturii de la participanți.


Clip inregistrat in cadrul evenimentului pentru copii organizat de Biserica Betania din Oradea in 1 iunie 2018, cu ocazia Zilei Copilului.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.