Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Site-ul CarteaCartilor.tv - activitatea din luna aprilie 2019

În luna aprilie 2019, am avut  4.584 de vizitatori unici pe site, iar dintre ei, 58 au indicat că au parcurs prezentarea Evangheliei, iar la final s-au rugat sa-L accepte pe Isus ca Mantuitor in viata lor, majoritatea fiind din Romania. Aceste cifre sunt date de statisticile de vizitare a siteului. Chiar dacă numărul real este greu de estimat, mulțumim lui Dumnezeu că e la lucru.

Citeste mai departe

Există divertisment curat: copiii tăi se vor bucura de proiectul Cartea Cărților

Copiii petrec din ce în ce mai mult timp pe internet, mai ales de când a început pandemia. Nu mai pot petrece timp împreună cu prietenii, așa că se uită mai mult timp la televizor, vizionează diverse materiale pe internet sau se joacă tot felul de jocuri video. Multe dintre materialele dedicate copiilor sunt, totuși, violente, imorale, sau pur și simplu o risipă de timp.

Citeste mai departe

De Halloween, copiii din Florești/Cluj au ales să-și petreacă timpul cu Memo și Cartea Cărților

Pe 31 octombrie 2019, in loc sa petreacă altfel timpul de Halloween, aproximativ 70 de copiii din Cluj și Florești au avut un timp deosebit alături de Memo și de personajele din Cartea Cartilor , intr-un eveniment organizat de Biserica Baptista Betel Vest din Cluj. Au fost jocuri, activități distractive, concursuri și premii, ei vizionând și episodul Fiul risipitor din seria Cartea Cărților. Invitat special a fost roboțelul Memo.

Citeste mai departe

Cartea Cartilor - despre transmisiuni live si impactul desenelor animate - Lucian Oniga

Cred că proiectul Cartea Cărților e extraordinar pentru copiii noștri. Eu am 4 copii care, auzind despre acest proiect și știind că se transmite live, chiar pe internet, pe Facebook, urmăreau ora începerii și repede fugeau la calculator să vadă Cartea Cărților. Cu mic, cu mare, ne-am uitat la episoade și copiii mei s-au îndrăgostit de ele, pentru că ele

Citeste mai departe

Noua carte de colorat Cartea Cărților!

O carte distractivă pentru copii, cu personajele lor favorite din lumea Cartea Cărților. Părinți, puteți ține copiii ocupați cu această carte de colorat, încurajându-le și imaginația biblică. Include 20 de pagini A4 super distractive cu desene de colorat.

Citeste mai departe

Cartea Cartilor - despre Academia CC si evenimente evanghelistice - Marcela Stanciu

Marcela Stanciu, Piatra Neamt - despre Cartea Cartilor - modul in care lucreaza cu Academia Cartea Cartilor si despre organizarea unui eveniment Evanghelistic Cartea Cartilor la Piatra Neamt - reactia copiilor. Faptul ca Memo a fost prezent la eveniment a ajutat copii sa retina mai bine lectiile biblice Cartea Cartilor. Afla mai multe despre evenimentele evanghelistice Cartea Cartilor - https://alfaomega.tv/carteacartilor/evenimente

Citeste mai departe

Site-ul CarteaCartilor.tv - activitatea din luna martie 2019

În luna martie 2019, am avut  5.854 de vizitatori unici pe site, iar dintre ei, 93 au indicat că au parcurs prezentarea Evangheliei, iar la final s-au rugat sa-L accepte pe Isus ca Mantuitor in viata lor, majoritatea fiind din Romania. Aceste cifre sunt date de statisticile de vizitare a siteului. Chiar dacă numărul real este greu de estimat, mulțumim lui Dumnezeu că e la lucru.

Citeste mai departe

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.