Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cărților - activitatea pe site și aplicație mobilă - mai 2019

Un scurt raport de activitate pentru site-ul carteacartilor.tv și pentru aplicația mobilă CC, pentru mai 2019.

Pe site-ul carteacartilor.tv, în luna mai 2019, am avut 3.978 de vizitatori unici pe site (20.460 pageviews), iar dintre ei, 47 au indicat că au parcurs prezentarea Evangheliei, iar la final s-au rugat să-L accepte pe Isus ca Mântuitor în viața lor, majoritatea fiind din Romania.

La aplicația mobilă Cartea Cărților, în luna mai, am înregistrat 4.051 utilizatori unici ai acestei aplicații (22.913 vizite), iar 180 de persoane au indicat că au parcurs prezentarea Evangheliei în aplicație și s-au rugat să-L accepte pe Isus ca Mântuitor în viața lor.

Aceste cifre sunt date de statisticile de vizitare a siteului și a aplicației. Chiar dacă numărul real este greu de estimat, mulțumim lui Dumnezeu că e la lucru.

Daca doriti sa va implicati in acest proiect de raspandire a Evangheliei in randul generatiei tinere, ne puteti sustine in rugaciune si financiar. Descoperiti aici modalitatile prin care puteti dona!

Cartea Cartilor - proiect de evanghelizare pentru copii

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.