Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cărților și BBSO învață copiii din Oradea să fie buni samariteni

Un eveniment special Cartea Cărților a fost organizat, recent, de Biserica Baptistă Speranța din Oradea, cu ocazia deschiderii Clubului copiilor în acest an. Pe lângă jocurile interactive, cei peste 100 de copii prezenți s-au bucurat de invitatul special, roboțelul Memo.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne-am bucurat de acest eveniment extraordinar, un eveniment la care au participat peste 130 de copii și l-am avut și pe Memo.

Anca: A fost foarte faină inițiativa cu Memo, copiii sunt mega-încântați și cred că o să îi țină prinși. Super!

Prin vizionarea episodului Bunul Samaritean, prin discuții, cântece, ateliere de creație, jocuri și activități distractive, copiii au învățat despre iubirea aproapelui.

Dani: Mi-a plăcut foarte mult, au fost o grămadă de activități și Memo a fost cu adevărat un personaj îndrăgit de toți copilașii. Mulțumim mult pentru timpul acordat.

Ceci, organizatoare BBSO: Astăzi, la clubul copiilor, am văzut multe-multe zâmbete și multă distracție. A fost alături de noi și Memo și ne-am simțit foarte bine împreună. Mulțumim, Alfa Omega TV, pentru că Memo a fost astăzi alături de noi.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Cel mai important lucru și lecția pe care copii au putut să o învețe astăzi e că cel de lângă noi este aproapele nostru, trebuie să-l ajutăm.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne dorim să ridicăm o generație de copii care să fie buni samariteni și să ducă Evanghelia mai departe printre colegi, vecini și prieteni. A fost extraordinar, copiii s-au simțit bine, au avut parte de multe-multe momente deosebite.

Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților pot fi organizate de orice biserică sau organizație care lucrează cu copiii, cu un minim de efort, în colaborare cu Alfa Omega TV.

https://alfaomega.tv/carteacartilor/evenimente

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 799 - noiembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.