Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Biserica i.Believe și Cartea Cărților învață copiii din Baia Mare să-și iubească aproapele

La sfârșitul lunii septembrie, centrul creștin iBelieve din Baia Mare a organizat un eveniment evanghelistic Cartea Cărților pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani, avându-l ca invitat special pe roboțelul Memo.

Anca Onye, mamă: Ne-am bucurat astăzi să revedem personajele, să povestim despre lucrurile pe care copiii și le-au însușit ca și cunoștințe, să ne jucăm, să vedem baloane și să fie multă bucurie și voioșie, cu toții împreună.

Ligia Rednic, mamă: Evenimentul de azi Cartea Cărților a fost foarte bine organizat, fetița mea de 4 ani a stat foarte mult timp acolo angajată în ce s-a întâmplat: desenele, activitățile, jocurile, premiile, concursul.

Organizatorii estimează că peste 75 de copii au participat la acest eveniment.

Sonia Bacalov, organizatoare: Au fost prezenți copii atât din bisericile noastre, cât și copii care nu frecventează nicio biserică.

Prin urmărirea episodului Bunul Samaritean, prin discuții, cântece, jocuri și activități distractive, copiii au învățat despre iubirea aproapelui.

Copil: Cartea Cărților cred că e un desen animat educativ pentru copiii mici să învețe despre Dumnezeu.

Copil: A fost foarte educativ și distractiv.

Angi Văsuț, mamă: Mi-a plăcut foarte mult că s-a vorbit despre bullying și despre cum să se comporte în situații cu care nu s-au mai confruntat sau despre care nu știau foarte multe lucruri.

Desenele Cartea Cărților prezintă mesajele Bibliei într-un mod distractiv și pe înțelesul copiilor.

Sonia Bacalov, organizatoare: Desenele CC sunt un instrument extraordinar de bun, aduce Cuvântul mai aproape de inima copiilor.

Emanuel Horj, pastor, Biserica I Believe Baia Mare: Copiii au fost foarte atenți la difuzarea desenului animat, au fost atenți atunci când am discutat despre morala desenului. Cred că a fost un eveniment foarte reușit, copii au fost foarte fericiți, părinții au fost foarte fericiți. Cred că astfel de evenimente sunt binevenite și pe viitor.

Sonia Bacalov, organizatoare: Cred că exemplul bunului samaritean din desenele de azi trebuie să-l însușim fiecare dintre noi, adulți și copii, în viața de zi cu zi.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 794 - octombrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.