Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Proiectul evanghelistic Cartea Cartilor in Baia Mare

Proiectul evanghelistic Cartea Cartilor continua sa atinga vietile copiilor din Romania. Cel mai nou eveniment a avut loc in municipiul Baia Mare, in organizarea Bisericii Filadelfia in parteneriat cu Alfa Omega TV si s-a adresat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Ne-am dorit sa avem acest eveniment pentru ca e important. Avem multi copii. Pe langa copiii din biserica noastra sunt multi copii in comunitate, sunt multi copii care au nevoie sa-L cunoasca pe Isus, au nevoie sa cunoasca Biblia, au nevoie sa cunoasca lucruri despre Dumnezeu la nivelul lor de intelegere, la nivelul lor de perceptie. Ne-am dorit sa facem acest eveniment pentru a veni in sprijinul intelegerii lor. A declarat Traian Sandor Martin, pastor, Biserica Filadelfia Baia Mare.

A fost un eveniment extraordinar. Am avut peste 150 de copii prezenti, crestini si necrestini. Chiar am simtit azi prezenta lui Dumnezeu, si nu numai azi, ci si in organizarea evenimentului pentru ca am avut nenumarate piedici si chiar am simtit ca Domnul ne-a purtat de grija si a fost alaturi de noi. Genul asta de evenimente consider ca ar trebui sa fie repetate mai des. Sunt un mod extraordinar de evanghelizare pentru copii, de a duce Cuvantul mai aproape de inima copiilor. A spus Sonia Bacalov, organizator.

Lucrarea cu copiii este o dimensiune importanta intr-o biserica, pentru ca ei reprezinta viitorul. De aceea este nevoie ca mesajul Bibliei sa fie prezentat pe intelesul lor, iar actiunile organizate cu Cartea Cartilor ating inimile copiilor.

Copiii care au participat nu sunt doar copii din biserica. Sunt multi copii care sunt din familii care nu obisnuiesc sa mearga foarte des la biserica. Dar ei au raspuns extraordinar, iar cantecul de la urma, „Poemul Mantuirii”, a fost cantat de toti copiii. Asta conteaza pentru ca, daca noi, cei maturi, stim ca viata si moartea stau in puterea vorbei, si la ei e acelasi lucru. A marturisit Vali Paul, pastor, Biserica Filadelfia Baia Mare.

Evenimentul evanghelistic din Baia Mare a atras peste 150 de copii, care au cantat, s-au jucat si au vizionat episodul „Miracolele lui Isus”.

Din desenele de astazi am invatat ca Domnul e cu noi si putem avea incredere ca El ne va pazi si ne vindeca. A spus Luca.

La videoclip mi-a placut foarte mult ca ne-a invatat un lucru nou care multa lume poate nu-l stia. Si am invatat ca trucurile sunt trucuri si numai Isus poate face minuni. A spus Iulia.

Cel mai mult astazi mi-a placut partea in care ne-am jucat cu baloanele. La desenele animate am invatat ca Isus poate face foarte multe minuni. A spus Adelin.

Cel mai mult mi-a placut episodul din „Cartea Cartilor”. Am invatat ca niciodata sa nu crezi intr-un impostor. A spus Artemiu.

Eu le urmaresc impreuna cu baietelul meu. Nu prea ratam pentru ca desenele care sunt astazi la televizor sunt foarte agresive si nu prea ne ajuta, adica nu invatam prea multe lucruri. In schimb, „Cartea Cartilor” este un desen deosebit pentru ca incercand sa aplicam in viata reala, de zi cu zi, ceea ce vedem, da rezultate si functioneaza. A spus Adriana Dragus din Baia Mare.

Cu ajutorul desenelor animate Cartea Cartilor mesajul Scripturii este transmis copiilor intr-o forma simpla si clara.

Cred ca e un instrument foarte important pentru copii, pentru ca pot sa perceapa lucrurile spirituale, adevarurile Bibliei - care nu s-a demodat, asa cum spun unii, nu e depasita. E un instrument care aduce Biblia pe intelesul copiilor in atmosfera zilelor noastre. A declarat Traian Sandor Martin, pastor, Biserica Filadelfia Baia Mare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 709 - 18 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - https://alfaomega.tv/stiri 

Cartea Cartilor - proiect de evanghelizare pentru copii

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.