Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor - activitatea din martie 2018

În luna martie, din cei peste 18000 de vizitatori unici pe site, 714 de copii au indicat că au parcurs prezentarea Evangheliei pe site-ul http://carteacartilor.tv si au acceptat ca Isus sa devina Domnul lor.

Ne bucurăm pentru impactul tot mai mare pe care-l are proiectul Cartea Cartilor în România! Rugați-vă împreună cu noi pentru toți copiii care aleg să-L primească pe Isus ca Domn și Mântuitor în viețile lor.

Cartea Cartilor - proiect de evanghelizare pentru copii

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: copii, cartea cartilor, evanghelizare, carteacartilor

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.