Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor a ajuns la copiii din judetul Bihor

Proiectul de evanghelizare a copiilor Cartea Cartilor a ajuns in comunitatea de rromi din comuna bihoreana Tinca.

Fundatia „People to People” din Oradea in parteneriat cu Alfa Omega TV a organizat un eveniment evanghelistic in Baile Tinca, in cadrul proiectului Scoala Primara Crestina ProRoma.

Fundatia People to people din Oradea, implicata in proiectul de educatie formala de la Tinca, la scoala privata pentru copiii de romi, a organizat un eveniment la Baile Tinca. Au fost invitati un numar mare de copii atat din comuna cat si din sate apropiate ca Dumbrava, Cauas, Gurbediu, Tulca si altele, pentru a-l intalni pe Nemo. Au urmarit impreuna un episod din seria Cartea Cartilor si au avut parte de un mesaj scurt de incurajare. A spus Nicu Gal, presedintele Asociatiei „People to People”.

Am organizat evenimentul de astazi intitulat Copilul este un miracol deoarece vrem sa scoatem in evidenta ca acesti copii, in special cei cu care lucram noi, copiii de etnie roma, sunt un miracol. A spus Daniela Tutos, director la Scoala Primara Crestina ProRoma din Tinca.

Copiii au vizionat episodul „Miracolele lui Isus” din Cartea Cartilor, au cantat si s-au jucat.

Am dorit ca sa vizioneze acest film, despre miracolele lui Isus, ca ei sa constientizeze ca Dumnezeu este Cel care ne poarta de grija in fiecare zi si poate sa implineasca nevoile noastre. A adaugat Daniela Tutos, director la Scoala Primara Crestina ProRoma dinTinca.

Copiilor le place sa vina in excursie, ei stiau de acest film deoarece avem si noi la gradinita seria veche de la Cartea Cartilor. De obicei, punem aceste filme la sarbatori, iar copiii abia asteapta.” A spus Monica Fabian, educatoare la gradinita Eldad Tulca.

Desenele animate Cartea Cartilor sunt folosite si la Centrul de zi Dumbrava din judetul Bihor, astfel incat mesajul Bibliei sa poata fi asimilat de cei mici.

Am auzit ca a venit Alfa Omega TV cu Memo, de altfel, copiii stiau de aceste desene. Achizitionasem seria Cartea Cartilor, iar copiii erau innebuniti dupa Memo. Ei sunt putin mai timorati, mai retrasi de felul lor, dar cred ca a fost un context bun in care sa relationeze cu alti copii. Si cred ca ceea ce s-a facut astazi si ceea ce se face in continuare este o alta caramida care se pune la temelia vietii lor. A spus Costel Alexandru de la Centrul de zi din Dumbrava.

Un alt eveniment dedicat copiilor a fost organizat la Centrul Crestin Betania din Oradea. Aici a fost vizionat episodul „Intoarcearea fiului risipitor” din Cartea Cartilor.

Poemul Mantuirii din desenele animate Cartea Cartilor a devenit cantecul preferat in sute de case de romani. Copiii il pot canta cu prietenii lor la scoala, la after-school sau in biserica.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 727 - 24 iunie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.