Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cărților vine în Călan, jud. HD - 22 august 2018

Sunteți așteptați cu mic, cu mare, în 22 august 2018, ora 17 la Călan (Restaurantul Royal) pentru a porni în aventura verii împreună cu Cristi, Oana și Memo! Haideți să învățăm împreună lecții valoroase despre curaj și încredere în Dumnezeu!

Nu vor lipsi cântecele, jocurile și multe alte surprize pe care Misiunea "Viața în Isus Hristos" le pregătește pentru toți copiii!

Intrarea este liberă, deci vino neapărat cu cel puțin un prieten!

Mai multe informatii despre Cartea Cartilor aici.

2018 08 Afis CC Eveniment Calan

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.