Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor - Trailer - Sezonul 3 - PREMIERA in toamna 2018

În curând, Cartea Cărților revine cu sezonul 3, 13 episoade noi în care Cristi, Oana și Memo își continuă aventurile prin lumea Bibliei. Premiera: TOAMNA 2018! Câteva imagini din noul sezon în trailerul de mai jos.

EPISOADE - SEZON 3

3.01 - Rut
3.02 - Turnul Babel si Ziua Cincizecimii
3.03 - Nasterea lui Ioan Botezatorul
3.04 - Isaac si Rebeca
3.05 - Naaman si fetita servitoare
3.06 - Samuel si chemarea Domnului
3.07 - David si Saul
3.08 - Neemia
3.09 - Elisei si sirienii
3.10 - Invierea lui Lazar
3.11 - Solomon
3.12 - Daniel si visul imparatului Nebucadnetar
3.13 - Bunul samaritean

2018 anunt lansare CC3 DVD

EPISOADE - SEZON 2

2.01 - Iona
2.02 - Iosif si visul faraonului
2.03 - Testati cu focul
2.04 - Rahav si zidurile Ierihonului
2.05 - Estera - Pentru o vreme ca aceasta
2.06 - Ioan Botezatorul
2.07 - Pavel si naufragiul
2.08 - Iov
2.09 - Noe si arca
2.10 - Ghedeon - Un erou neasteptat
2.11 - Lepadarea lui Petru
2.12 - Fiul risipitor
2.13 - Ilie

EPISOADE - SEZON 1

1.01 - La inceput...
1.02 - Testul!.
1.03 - Iacov si Esau
1.04 - Lasa poporul Meu sa plece!
1.05 - Cele zece porunci
1.06 - O aventura uriasa
1.07 - Racnetul leului
1.08 - Primul Craciun
1.09 - Miracolele lui Isus
1.10 - Cina cea de taina
1.11 - A inviat!
1.12 - Drumul spre Damasc
1.13 - Apocalipsa: Batalia finala

Calatoreste in timp alaturi de Cristi, Oana si Memo, pentru a retrai cele mai minunate povestiri si intamplari din vremurile biblice! Cartea Cartilor a fost difuzata in peste 90 de tari si tradusa in 48 de limbi. In noiembrie, Cartea Cartilor se intoarce cu noi aventuri pentru intreaga familie. Bazata pe seria clasica difuzata de TVR in anii 90, Cartea Cartilor a fost reinviata pentru generatia tanara de astazi. Noua serie Cartea Cartilor e creata de o echipa experimentata de artisti nominalizati la premiile Emmy, avand in portofoliul lor productii renumite ca: „Mulan”, “Regele Leu”, “Frumoasa si Bestia”.

Futuristicul interactioneaza cu oameni, locuri si evenimente din timpuri stravechi, ca sa ii fascineze si sa-i incurajeze pe cei care sunt martori la interactiunea omului cu Dumnezeu. Episoadele din Cartea Cartilor ofera mereu o calatorie plina de peripetii, entuziasm si descoperiri, care in final ii transforma pe cei implicati. Urmareste desenele Cartea Cartilor pe Alfa Omega TV si pe multe alte televiziuni din toata Romania!

(PARINTI) Aflati mai multe informatii despre Cartea Cartilor !

(COPII) Vizitati site-ul interactiv pentru copii carteacartilor tv !

CUMPARATI DVD-urile Cartea Cartilor

Explorati lumea fascinanta a Bibliei impreuna cu Cristi, Oana si Memo! O lume plina de activitati distractive! Informatii si intrebari din Biblie, versete zilnice, jocuri, concursuri si videouri. Accepta provocarea lui Cristi, Oana si Memo si intra pe site-ul Cartea Cartillor! Creaza-ti un personaj, rezolva mistere, joaca-te jocuri, urmareste clipuri video, descopera lectii valoroase de viata si exploreaza extraordinara lume a desenelor Cartea Cartilor!

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.